Accessoires

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Servetto Dassenhouder transparant/aluminium
  Stevige uitschuifbaar kunststof (strop)dassenhouder maar ook geschikt voor sjaaltjes e.d. Deze dassenhouder is voorzien van 32 ophanghaakjes, heeft de kleur transparant/ aluminium en is eenvoudig te bevestigen met bijgeleverde schroeven rechtstreeks tegen een linker of rechter  zijwand van..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Uittrekbaar opbergrek met 2 niveau's
  Mooi en zeer degelijk uittrekbaar opberg- of schoenenrek voor in een kast. Dit degelijke uitschuifbare rek met 2 plateau's kunt u eenvoudig bevestigen tegen de zijwand van een kast. Uiteraard heeft dit rekje meerder toepassingen dan alleen voor schoenen zoals handdoeken, washandjes, handschoenen sja..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Uittrekbaar opbergrek met 4 vaste etages
  Degelijk uittrekbaar chrome frame met 4 afneembare rekjes voor platte schoenen, handdoeken enz enz..  De tussentuimte tussen de rekjes is ± 13cm, de belastbaarheid per rekje zo'n 20kg. Dit metalen rekje met een afmeting van:  H 55 cm x B 27cm x D 48.5 cm schroeft u eenvoudig aan ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Servetto riemenhouder transparant/aluminium
  Stevige uitschuifbare kunststof riemenhouder met 8 haakjes, in de kleur transparant/aluminium. Deze riemenhouder van het merk Servetto is eenvoudig te monteren met de bijgeleverde schroeven tegen de linker- of rechter zijwand van een kast . De afmeting ven deze mooie riemenh..

  Log in »
  om prijs te zien