Accessoires

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Uittrekbaar schoenenrek 30-45 cm op=op
  Handig en overzichtelijk opbergen van allerhande schoenen en pantoffels d.m.v. dit schoenenrek voorzien van volledig uittrekbare kogelleiders. Dit verchroomde metalen schoenrek met een diepte van 457mm en een hoogte van 127mm is in breedte verstelbaar van 300 tot 450 mm en biedt plaats aan..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Servetto Dassenhouder transparant/aluminium
  Stevige uitschuifbaar kunststof (strop)dassenhouder maar ook geschikt voor sjaaltjes e.d. Deze dassenhouder is voorzien van 32 ophanghaakjes, heeft de kleur transparant/ aluminium en is eenvoudig te bevestigen met bijgeleverde schroeven rechtstreeks tegen een linker of rechter  zijwand van..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Uittrekbaar opbergrek met 2 niveau's
  Mooi en zeer degelijk uittrekbaar opberg- of schoenenrek voor in een kast. Dit degelijke uitschuifbare rek met 2 plateau's kunt u eenvoudig bevestigen tegen de zijwand van een kast. Uiteraard heeft dit rekje meerder toepassingen dan alleen voor schoenen zoals handdoeken, washandjes, handschoenen sja..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Servetto riemenhouder transparant/aluminium
  Stevige uitschuifbare kunststof riemenhouder met 8 haakjes, in de kleur transparant/aluminium. Deze riemenhouder van het merk Servetto is eenvoudig te monteren met de bijgeleverde schroeven tegen de linker- of rechter zijwand van een kast . De afmeting ven deze mooie riemenh..

  Log in »
  om prijs te zien