Overige verlichting

 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Aluminium inbouw profiel voor ledstrips
  Aluminium inbouw (infrees) profiel met een inbouwdiepte van 10mm, een breedte van 20mm en een lengte van 2000mm, inclusief gematteerde afdekkap voor het op de juiste manier bevestigen van led strips in combinatie met een eventuele inbouwdimmer of bewegingsmelder. Deze profielen voeren de warmte van ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Halogeen steeklampjes G4
  Halogeen steek-lampjes G4 t.bv. diverse pendelspot armaturen. Leverbaar in zowel 10 als 20 watt.   ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • LED Bedlampjes (2) met flexibele arm
  Design LED bedlamp (set á 2 stuks ) met flexibele arm, 3 niveaus van instelbare helderheid en lichtkleur warmwit. Deze leuke bedlampjes hebben een energieverbruik van slechts 2 watt en zijn voorzien van 30 leds dus hebben zij voldoende lichtopbrengst én een lange levensduur. De bedlampjes&..

  Log in »
  om prijs te zien

 • LED steeklampje G4 2.4 watt
  Steeklamp G4 LED 2.4 watt o.a. te gebruiken bij Wilro en Cilindro pendelspots   ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Halogeenlamp 50mm
  Halogeen- koudspiegelamp ø 50mm 12 volt voorzien van reflector en coating aan de achterzijde, dus geen vals licht aan de achterzijde. Deze halogeenlampen zijn uit voorraad leverbaar in 20watt en 35 watt.   ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Halogeenlamp 230 volt GU10
  Hoogvolt halogeenlampen met een diameter van 50mm en GU10 aansluiting. Deze lampen zijn uit voorraad leverbaar in 35watt en 50 watt.   ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Aluminium hoekprofiel 18mm t.b.v. led-strip
  Aluminium geleidings hoekprofiel met gematteerde afdekkap met een afmeting van 18 x 18mm breed en 200cm lang voor het op de juiste manier bevestigen van led strips in een 45 graden positie. Met deze aluminium led-profielen is een kast op object op een mooie manier uit te lichten. U monteert de profi..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Nachtlamp met sensor
  LED lamp met licht/donker sensor voor in het stopcontact, welke automatisch aanspringt wanneer het donker gaat worden. Deze zeer zuinige LED nachtlamp met een lange levensduur heeft een verbruik van slechts 0.5 watt, geeft fris wit licht en is voorzien van een (platte) eurostekke..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Orion Kast-ledspot 12V
  Orion ondiepe mat chrome ledspot 12Volt, geschikt voor zowel inbouw (zaagmaat 60mm) als opbouw gebruik bij o.a. kasten en meubels. Deze ledspot heeft een mooie egale (geen zichtbare ledjes) lichtsterkte van maar liefst 5 watt (3000 lumen) en is dimbaar met de speciale Micron dimmer. Deze ledspot is ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Nachtlamp met sensor en wandcontactdoos
  LED lamp met wandcontactdoos en licht/donker sensor voor in het stopcontact, welke automatisch aanspringt wanneer het donker gaat worden. Deze zeer zuinige LED nachtlamp met een lange levensduur heeft een verbruik van slechts 0.8 watt, geeft fris wit licht en is voorzien van een (platte) eurost..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Volans Kast-ledspot 230V
  Volans ondiepe mat chrome ledspot 230Volt, geschikt voor opbouw gebruik bij o.a. kasten en meubels. Deze ledspot heeft een mooie egale (geen zichtbare ledjes) lichtsterkte van 4 watt (250 lumen). Deze ledspot geeft natuurlijk wit licht (4000K) en wordt geleverd met 1.5 mtr aanslu..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Electronische trafo voor o.a. meubelspots
  Electronische trafo voor halogeenlampen met in totaliteit minimaal 20 tot maximaal 120 watt, inclusief ± 200 cm aansluitsnoer en 5-voudige steekverdeler voor AMP stekkers. Op deze trafo kunnen minimaal 2 en maximaal 5 meubelspots worden aangesloten. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Philips Core Pro LED lampen 12 Volt
  Philips Core Pro LED lampen met een MR 16 aansluiting voor 12 volt. Deze led spots met een diameter van 50mm hebben een gemiddelde branddduur van zo'n 15.000 uur maar zijn niet dimbaar. Wij leveren deze led spots met warm wit licht (kleur 827). Core Pro LED lampen zijn ideaal voor alg..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Philips Core Pro LED lampen 230V
  Philips Core Pro LED lampen met een GU10 aansluiting voor 230 volt. Deze led spots met een diameter van 50mm hebben een gemiddelde branddduur van zo'n 15.000 uur maar zijn niet dimbaar. Wij leveren deze led spots met warm wit licht (kleur 827). Core Pro LED lampen zijn ideaal voor alg..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Philips Master LED lampen 230V
  Philips Master LED lampen met een GU10 aansluiting voor 230volt. Deze led spots met een diameter van 50mm hebben een gemiddelde branddduur en zijn dimbaar. Wij leveren deze led spots met warm wit licht (2700 K)  en natuurlijk wit licht (4000 K) in diverse wattages...

  Log in »
  om prijs te zien

 • Led strip warm wit IP20 rol á 5 meter (NIEUW)
  Flexibele zelfklevende kwaliteit ledstrip met 120 leds (9.6 watt) per meter met een warm witte kleur (3500K) en een lichtopbrengst van 535 lumen per meter. Deze ledstrip heeft een lengte van 5 meter, is per 2.5 cm eenvoudig in te korten en is volledig te gebruiken. Met een aansluitkab..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Porseleine kroonsteen 2 polig
  Porseleine kroonsteen 2 polig voor het aansluiten van o.a. led- en halogeenverlichting. deze porseleine kroonsteen is hittebestendig en kan niet smelten of ontbranden en dus volkomen veilig. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Lampfitting 12 volt
  Lampfitting geschikt voor o.a. halogeen- en ledlampen op 12 volt ( i.c.m. een trafo) met een G4 aansluiting. Deze lampfitting is voorzien van 10cm draad. Optioneel is ook de complete uitvoering te verkrijgen compleet met 200cm hittebestendige snoer, 12V fitting en AMP stekker. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Lampfitting 230 volt
  Lampfitting geschikt voor o.a. halogeen- en ledlampen op 230volt met een GU10 aansluiting. Deze lampfitting is voorzien van 10cm draad. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Led strip natuurlijk wit IP20, rol á 5 meter (NIEUW)
  Flexibele zelfklevende kwaliteit ledstrip met 120 leds (9.6 watt) per meter met een natuurlijk witte kleur (7000K) en een lichtopbrengst van 570 lumen per meter. Deze ledstrip heeft een lengte van 5 meter, is per 2.5 cm eenvoudig in te korten en is volledig te gebruiken. Met een aansluitkabel (..

  Log in »
  om prijs te zien