Overige verlichting

 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Complete set met led strip, alu profiel en alle toebehoren
  Erg handig, een complete set met daarin 2 meter led strip natuurlijk wit van 9.6 watt, een aluminium op- of inbouw profiel voorzien van melkglas cover van 2 meter compleet met eindkapjes en bevestigingsbeugeltjes, twee aan/uit bewegings sensoren en een trafo van 15W met 1.5 mter kabel. All..

  Log in »
  om prijs te zien

 • LED steeklampje G4 2.4 watt
  Steeklamp G4 LED 2.4 watt o.a. te gebruiken bij Wilro en Cilindro pendelspots   ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Bed leeslamp met flexibele arm
  LED leeslampjes zijn de ideale toevoeging op de slaapkamer, door gebruik te maken van de schakelaar op het lampje kun je de lamp aan/uit schakelen. Deze bedlampen welke leverbaar zijn in zwart en aluminium zijn achter vrijwel ieder hoofdbord of nachtkastje te bevestigen. Vanwege het gebruik van met..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Aluminium inbouw profiel voor ledstrips
  Aluminium inbouw (infrees) profiel met een inbouwdiepte van 10mm, een breedte van 20mm en een lengte van 2000mm, inclusief gematteerde afdekkap voor het op de juiste manier bevestigen van led strips in combinatie met een eventuele inbouwdimmer of bewegingsmelder. Deze profielen voeren de warmte van ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Design LED Bedlampjes (2) Flexi met USB laadstation
  Deze flexibele design LED bedlampen zorgen niet alleen voor een gerichte spotverlichting, maar bieden op basis van de geïntegreerde USB poort tevens de mogelijkheid om tegelijkertijd de smartphone of tablet op te laden.  Een uiterst handige en goede verlichting voor bij uw bed of bureau. D..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Aluminium hoekprofiel t.b.v. led-strip
  Aluminium geleidings hoekprofiel met gematteerde afdekkap met een afmeting van ± 18 x 25mm breed en 200cm lang voor het op de juiste manier bevestigen van led strips in een 45 graden positie. Met deze aluminium led-profielen is een kast op object op een mooie manier uit te lichten. U monteert de pro..

  Log in »
  om prijs te zien

 • LED Bedlampjes (2) met flexibele arm
  Design LED bedlamp (set á 2 stuks ) zwart armatuur met flexibele arm, 3 niveaus van instelbare helderheid en lichtkleur warmwit. Deze leuke bedlampjes hebben een energieverbruik van slechts 2 watt en zijn voorzien van 30 leds dus hebben zij voldoende lichtopbrengst én een lange levensduur...

  Log in »
  om prijs te zien

 • Led verlengkabel
  Led verlengkabel van 200cm, voorzien van AMP stekker en contrastekker. Deze verlengkabel is te gebruiken tussen een Led aansluitkabel en de verdeelblok van een trafo bij o.a. ledstrips, led opbouw armatuur en Orion en Volans ledspots. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Orion Kast-ledspot 12V
  Orion ondiepe mat chrome ledspot 12Volt, geschikt voor zowel inbouw (zaagmaat 60mm) als opbouw gebruik bij o.a. kasten en meubels. Deze ledspot heeft een mooie egale (geen zichtbare ledjes) lichtsterkte van maar liefst 5 watt (3000 lumen) en is dimbaar met de speciale Micron dimmer. Deze ledspot is ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Led trafo's met verdeelblok
  Trafo's, o.a. bedoeld voor onze ledstrips type LSNW500 en LSWW500 en de Orion kast ledspot. Deze 12 volt trafo's zijn leverbaar in diverse wattage en compleet met 2 meter aansluitkabel met aangegoten eurostekker en een verdeelblok waarop maximaal 6 ledstrips of ledspots met AMP stekke..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Volans Kast-ledspot 230V
  Volans ondiepe mat chrome ledspot 230Volt, geschikt voor opbouw gebruik bij o.a. kasten en meubels. Deze ledspot heeft een mooie egale (geen zichtbare ledjes) lichtsterkte van maar liefst 4 watt (250 lumen). Deze ledspot geeft natuurlijk wit licht (4000K) en wordt geleverd met 1.5 mtr..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Crux kast-ledspot 230V
  Crux ondiepe zwarte ledspot 230Volt, geschikt voor inbouw gebruik bij o.a. kasten en meubels. Deze ledspot heeft een lichtsterkte van 1.8 watt (101 lumen). Deze ledspot geeft natuurlijk wit licht (4000K) en wordt geleverd met 1.5 mtr aansluitsnoer met AMP stekker. De boordiameter van ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Nachtlamp met sensor
  LED lamp met licht/donker sensor voor in het stopcontact, welke automatisch aanspringt wanneer het donker gaat worden. Deze zeer zuinige LED nachtlamp met een lange levensduur heeft een verbruik van slechts 0.5 watt, geeft fris wit licht en is voorzien van een (platte) eurostekke..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Philips Core Pro LED lampen 12 Volt
  Philips Core Pro LED lampen met een MR 16 aansluiting voor 12 volt. Deze led spots met een diameter van 50mm hebben een gemiddelde branddduur van zo'n 15.000 uur maar zijn niet dimbaar. Wij leveren deze led spots met warm wit licht (kleur 827). Core Pro LED lampen zijn ideaal voor alg..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Philips Core Pro LED lampen 230V
  Philips Core Pro LED lampen 3.5 watt ( = vergelijkbaar met 35 watt gloeilamp) ) met een GU10 aansluiting voor 230 volt. Deze led spots met een diameter van 50mm hebben een gemiddelde branddduur van zo'n 15.000 uur maar zijn niet dimbaar. Wij leveren deze led spots met warm wit licht (..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Philips Master LED lampen 230V
  Philips Master LED lampen met een GU10 aansluiting voor 230volt. Deze led spots met een diameter van 50mm hebben een gemiddelde branddduur en zijn dimbaar. Wij leveren deze led spots met warm wit licht (2700 K)  en natuurlijk wit licht (4000 K) in diverse wattages...

  Log in »
  om prijs te zien

 • LED lamp 230 volt COB 5watt
  LED lampen met een GU10 aansluiting voor 230volt. Deze 5watt led spots met een diameter van 50mm zijn dimbaar en geven met warm wit licht (2600 K / 73lm/W). Garantie 2 jaar.    ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Basic led strip warm wit IP20
  Flexibele zelfklevende Basic ledstrip met 120 leds (9.6 watt) per meter met een warm witte kleur (3000K) en een lichtopbrengst van 660 lumen per meter. Deze ledstrip heeft een lengte van 5 meter, is per 2.5 cm eenvoudig in te korten en is volledig te gebruiken. Met een aansluitkabel (..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Basic led strip natuurlijk wit IP20
  Flexibele zelfklevende Basic ledstrip met 120 leds (9.6 watt) per meter met een natuurlijk witte kleur (6000K) en een lichtopbrengst van 660 lumen per meter. Deze ledstrip heeft een lengte van 5 meter, is per 2.5 cm eenvoudig in te korten en is volledig te gebruiken. Met een aansluitk..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Porseleine kroonsteen 2 polig
  Porseleine kroonsteen 2 polig voor het aansluiten van o.a. led- en halogeenverlichting. deze porseleine kroonsteen is hittebestendig en kan niet smelten of ontbranden en dus volkomen veilig. ..

  Log in »
  om prijs te zien