LED strips & toebehoren

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Complete set met led strip, alu profiel en alle toebehoren
  Erg handig, een complete set met daarin 2 meter led strip natuurlijk wit van 9.6 watt, een aluminium op- of inbouw profiel voorzien van melkglas cover van 2 meter compleet met eindkapjes en bevestigingsbeugeltjes, twee aan/uit bewegings sensoren en een trafo van 15W met 1.5 mter kabel. All..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Aluminium inbouw profiel voor ledstrips
  Aluminium inbouw (infrees) profiel met een inbouwdiepte van 10mm, een breedte van 20mm en een lengte van 2000mm, inclusief gematteerde afdekkap voor het op de juiste manier bevestigen van led strips in combinatie met een eventuele inbouwdimmer of bewegingsmelder. Deze profielen voeren de warmte van ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Aluminium opbouwprofiel t.b.v. led-strip
  Aluminium opbouw profiel inclusief gematteerde afdekkap,  in een afmeting van ca. 11 mm hoog, 18 mm breed en 200cm lang. Deze profielen voeren de warmte van de ledstrip af waardoor de levensduur van de strip beduidend langer is. Tevens kan er in dit aluminium profiel tegelijk met..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Aluminium hoekprofiel t.b.v. led-strip
  Aluminium geleidings hoekprofiel met gematteerde afdekkap met een afmeting van ± 18 x 25mm breed en 200cm lang voor het op de juiste manier bevestigen van led strips in een 45 graden positie. Met deze aluminium led-profielen is een kast op object op een mooie manier uit te lichten. U monteert de pro..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Basic led strip warm wit IP20
  Flexibele zelfklevende Basic ledstrip met 120 leds (9.6 watt) per meter met een warm witte kleur (3000K) en een lichtopbrengst van 660 lumen per meter. Deze ledstrip heeft een lengte van 5 meter, is per 2.5 cm eenvoudig in te korten en is volledig te gebruiken. Met een aansluitkabel (..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Basic led strip natuurlijk wit IP20
  Flexibele zelfklevende Basic ledstrip met 120 leds (9.6 watt) per meter met een natuurlijk witte kleur (6000K) en een lichtopbrengst van 660 lumen per meter. Deze ledstrip heeft een lengte van 5 meter, is per 2.5 cm eenvoudig in te korten en is volledig te gebruiken. Met een aansluitk..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Premium led strip warm wit IP20
  Flexibele zelfklevende Premium ledstrip met 120 leds (9.6 watt) per meter met een warm witte kleur (3000K) en een lichtopbrengst van maar liefst 805 lumen per meter. Deze hoge kwaliteit ledstrip heeft een lengte van 5 meter, is per 2.5 cm eenvoudig in te korten en is volledig te gebruiken...

  Log in »
  om prijs te zien

 • Premium led strip natuurlijk wit IP20
  Flexibele zelfklevende Premium ledstrip met 120 leds (9.6 watt) per meter met een natuurlijk witte kleur (7000K) en een lichtopbrengst van maar liefst 805 lumen per meter. Deze hoge kwaliteit ledstrip heeft een lengte van 5 meter, is per 2.5 cm eenvoudig in te korten en is volledig te gebruiken..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Led trafo's met verdeelblok
  Trafo's, o.a. bedoeld voor opbouw led armaturen met bewegingsmelder. Deze 12 volt trafo's zijn leverbaar in diverse wattage en compleet met 2 meter aanasluitkabel met aangegoten eurostekker en een verdeelblok waarop maximaal 6 armaturen kunnen worden aangesloten, afhankelijk van het gezamenlijke wat..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Led strip aansluitkabel
  Led strip aansluitkabel van 1.5 meter voorzien van connector welke eenvoudig aan de ledstrip gekoppeld kan worden en aan de andere kant een AMP stekker voor in het verdeelblokje van de trafo. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Led strip aansluitkabel Premium
  Led strip aansluitkabel van 1.5 meter voor Premium led strips, voorzien van connector welke extra eenvoudig aan de ledstrip gekoppeld kan worden en aan de andere kant een AMP stekker voor in het verdeelblokje van de trafo. .. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Ledstrip verlengkabel
  Ledstrip verlengkabel van 200cm, voorzien van AMP stekker en contrastekker. Deze verlengkabel is te gebruiken tussen een Led aansluitkabel en de verdeelblok van een trafo. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Ledstrip koppelstuk
  Ledstrip koppelstuk, bedoeld om 2 ledstrips op de aangeven plaats aan elkaar te koppelen ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Ledstrip koppelstuk Premium
  Ledstrip koppelstuk voor de Premium ledstrip, bedoeld om 2 ledstrips op de aangeven plaats eenvoudig aan elkaar te koppelen .. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Ledstrip hoekstuk
  Ledstrip hoekstuk 90 graden, verkrijgbaar in warm wit en natuurlijk wit, voor het doorleggen van een ledstrip in een haakse 90 graden oplossing. Dit hoekstuk is met 2 ledstrip koppelstukken eenvoudig tussen 2 ledstrip te plaatsen.  ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Ledstrip inbouw bewegingsmelder
  Ledstrip inbouw bewegingsmelder voor plaatsing aan het einde van een ledstrip in een aluminium inbouw of opbouw ledprofiel. Door middel van een te boren 10mm gat in de melkwitte cover van dit ledprofiel steekt de sensor buiten het profiel uit. Deze bewegingsmelder heeft een lengte van 80mm en is aan..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Ledstrip inbouw dimmer aan/uit schakelaar
  Ledstrip inbouw touch dimmer aan/uit schakelaar voor plaatsing aan het einde van onze ledstrips in een aluminium inbouw of opbouw ledprofiel. De touch knop van deze inbouwdimmer is zichtbaar en bedienbaar door de melkwitte cover van het aluminium profiel. Deze inbo..

  Log in »
  om prijs te zien