Inbouw- & meubel spots

 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Inbouwspot Focus 50 mm rond, vast model
  Inbouwspot voor Halogeen-, en LED lampen met een diameter van 50mm. Deze inbouwarmaturen zijn gemaakt van Zamak, gaan daardoor niet roesten en zijn dus geschikt voor in een vochtige ruimte en onder een luifel of carport. Wij leveren deze inbouwspots in diverse kleuren en inclusief 12 volt fitting. L..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Inbouwspot Focus 50 mm rond kantelbaar
  Inbouwspot voor Halogeen-, en LED lampen met een diameter van 50mm. Deze inbouwarmaturen zijn gemaakt van Zamak, gaan daardoor niet roesten en zijn dus geschikt voor in een vochtige ruimte en onder een luifel of carport. Wij leveren deze inbouwspots in diverse kleuren en inclusief 12v fiiting. Let o..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Inbouwspot Focus 50 mm vierkant, kantelbaar
  Inbouwspot voor Halogeen-, en LED lampen met een diameter van 50mm. Deze inbouwarmaturen zijn gemaakt van Zamak, gaan daardoor niet roesten en zijn dus geschikt voor in een vochtige ruimte en onder een luifel of carport. Wij leveren deze inbouwspots in diverse kleuren en 12V fitting. Let op: 230V fi..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Inbouwspot, Kardan Smooth rond
  Inbouwspot voor Halogeen-, en LED lampen met een diameter van 50mm. Deze mooie inbouwarmaturen zijn gemaakt van aluminium, gaan daardoor niet roesten en zijn dus geschikt voor in een vochtige ruimte en onder een luifel of carport. Wij leveren voor deze inbouwspots alle veilige aansluit toebehor..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Inbouwspot Kardan Smooth vierkant
  Top Inbouwspot voor Halogeen-, en LED lampen met een diameter van 50mm. Deze inbouwarmaturen zijn gemaakt van aluminium, gaan daardoor niet roesten en zijn dus geschikt voor in een vochtige ruimte en onder een luifel of carport. Wij leveren voor deze inbouwspots alle veilige aansluit toebehoren en t..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Orion Kast-ledspot 12V
  Orion ondiepe mat chrome ledspot 12Volt, geschikt voor zowel inbouw (zaagmaat 60mm) als opbouw gebruik bij o.a. kasten en meubels. Deze ledspot heeft een mooie egale (geen zichtbare ledjes) lichtsterkte van maar liefst 5 watt (3000 lumen) en is dimbaar met de speciale Micron dimmer. Deze ledspot is ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Volans Kast-ledspot 230V
  Volans ondiepe mat chrome ledspot 230Volt, geschikt voor opbouw gebruik bij o.a. kasten en meubels. Deze ledspot heeft een mooie egale (geen zichtbare ledjes) lichtsterkte van maar liefst 4 watt (250 lumen). Deze ledspot geeft natuurlijk wit licht (4000K) en wordt geleverd met 1.5 mtr..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Crux kast-ledspot 230V
  Crux ondiepe zwarte ledspot 230Volt, geschikt voor inbouw gebruik bij o.a. kasten en meubels. Deze ledspot heeft een lichtsterkte van 1.8 watt (101 lumen). Deze ledspot geeft natuurlijk wit licht (4000K) en wordt geleverd met 1.5 mtr aansluitsnoer met AMP stekker. De boordiameter van ..

  Log in »
  om prijs te zien