Trafo's, aansluitmateriaal, en toebehoren

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Osram Mouse trafo 70VA
  HALOTRONIC MOUSE ook wel de HTM trafo genoemd van OSRAM zijn de perfecte keuze voor een moderne, ongecompliceerde installatie van laagspanningshalogeenlampen.Deze innovatieve elektronische transformatoren zijn uitzonderlijk compact, universeel dimbaar en buitengewoon betrouwbaar. Deze 70VA uitvoerin..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Osram Mouse trafo 105VA
  HALOTRONIC MOUSE ook wel de HTM trafo genoemd van OSRAM is de perfecte keuze voor een moderne, ongecompliceerde installatie van laagspanningshalogeenlampen.Deze innovatieve elektronische transformatoren zijn uitzonderlijk compact, universeel dimbaar en buitengewoon betrouwbaar. Deze 105VA uitvo..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Osram Mouse trafo 150VA
  HALOTRONIC MOUSE ook wel de HTM trafo genoemd van OSRAM is de perfecte keuze voor een moderne, ongecompliceerde installatie van laagspanningshalogeenlampen. Deze innovatieve elektronische transformatoren zijn uitzonderlijk compact, universeel dimbaar en buitengewoon betrouwbaar. Deze 150VA uitv..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Electronische trafo voor o.a. meubelspots
  Electronische trafo voor halogeenlampen met in totaliteit minimaal 20 tot maximaal 120 watt, inclusief ± 200 cm aansluitsnoer en 5-voudige steekverdeler voor AMP stekkers. Op deze trafo kunnen minimaal 2 en maximaal 5 meubelspots worden aangesloten. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kabelbundelset (Snakeslang) zwart
  Deze kabelbundelset is een flexibele ritsslang voor het netjes samenvoegen en wegwerken van elekta kabels. Deze bundelset is In iedere gewenste vorm te leggen, is inkortbaar in iedere gewenste lengte en heeft een standaardlengte van 200cm. Deze kabelbundelset ofwel snakeslang of ritsslang ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kabelbundelset (Snakeslang) zilver
  Deze kabelbundelset is een flexibele ritsslang voor het netjes samenvoegen en wegwerken van elekta kabels. Deze bundelset is In iedere gewenste vorm te leggen, is inkortbaar in iedere gewenste lengte en heeft een standaardlengte van 200cm. Deze kabelbundelset ofwel snakeslang of ritsslang is leverba..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kabelgoot zelfklevend wit/antaciet
  Zelfklevende kabelgoot (leidinglijst) voor het netjes wegwerken van elektra bekabeling. Deze 2-delige kabelgoot is leverbaar in wit en antraciet, heeft een afmeting van ± 10mm hoog x 20 mm breed, en is 200 cm lang. Helaas kunnen wij deze kabelgoot i.v.m. transport redenen uitsluitend ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Porseleine kroonsteen 2 polig
  Porseleine kroonsteen 2 polig voor het aansluiten van o.a. led- en halogeenverlichting. deze porseleine kroonsteen is hittebestendig en kan niet smelten of ontbranden en dus volkomen veilig. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Lampfitting 12 volt
  Lampfitting geschikt voor o.a. halogeen- en ledlampen op 12 volt ( i.c.m. een trafo) met een G4 aansluiting. Deze lampfitting is voorzien van 10cm draad. Optioneel is ook de complete uitvoering te verkrijgen compleet met 200cm hittebestendige snoer, 12V fitting en AMP stekker. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Lampfitting 230 volt
  Lampfitting geschikt voor o.a. halogeen- en ledlampen op 230volt met een GU10 aansluiting. Deze lampfitting is voorzien van 10cm draad. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Koppelsnoer
  Koppelsnoer met AMP stekkers voor verlenging van het snoertje van het lampje naar de trafo. Lengte 200 cm.       ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • 6-V verdeelblokje
  6-V verdeel blokje om aan te sluiten op een trafo en waar vervolgens maximaal 6 (afhankelijk van het vermogen van de trafo) spots met AMP stekkersnoertjes op kunnen worden aangesloten. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Euro aansluitsnoer 180cm
  Universe aansluitsnoer met aangegoten platte stekker voor het aansluiten van een trafo op 230 volt of voor universele verlichtings toepassingen. Lengte 180 cm ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Aansluitsnoer 2x0.75 mm² wit
  Wit afgeplat en dubbel geïsoleerd aansluitsnoer 2x 0.75 mm²  t.b.v. voor verlichting. Verkoop uitsluitend per rol van 100 meter.  ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Extra platte stekker RA
  Extra platte stekker wit,  met randaarde en uittrekgrendel. Ideaal voor het aansluiten van verlichting waarbij het stopcontact zich achter de kast bevind waardoor er weinig ruimte beschikbaar is.   ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Haakse stekker RA
  Haakse stekker met randaarde wit       ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Contra stekker RA
  Contra stekker met randaarde wit. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Euro stekker
  Eurostekker wit schroefbaar ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Euro contrastekker
  Euro contrastekker schroefbaar wit. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Verdeelstekker 2-voudig
  Verdeelstekker 2-voudig wit, geschikt voor 2 platte Eurostekkers in één stopcontact te pluggen. ..

  Log in »
  om prijs te zien