Bed en nachtlampjes

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • LED Bedlampjes (2) met flexibele arm
  Design LED bedlamp (set á 2 stuks ) met flexibele arm, 3 niveaus van instelbare helderheid en lichtkleur warmwit. Deze leuke bedlampjes hebben een energieverbruik van slechts 2 watt en zijn voorzien van 30 leds dus hebben zij voldoende lichtopbrengst én een lange levensduur. De bedlampjes&..

  Log in »
  om prijs te zien

 • LED nachtlampjes (2) met sensor
  Zwenkbare LED lampjes in RVS look met bewegingssensor en instelbare brandtijd van 20 seconden tot 4 minuten. Ideaal voor bijvoorbeeld onder het bed te monteren zodat u licht heeft tijdens het toiletbezoek zodat uw partner net wakker schrikt van het felle licht. Maar ook in de vertrekken wa..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Nachtlamp met sensor
  LED lamp met licht/donker sensor voor in het stopcontact, welke automatisch aanspringt wanneer het donker gaat worden. Deze zeer zuinige LED nachtlamp met een lange levensduur heeft een verbruik van slechts 0.5 watt, geeft fris wit licht en is voorzien van een (platte) eurostekke..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Nachtlamp met sensor en wandcontactdoos
  LED lamp met wandcontactdoos en licht/donker sensor voor in het stopcontact, welke automatisch aanspringt wanneer het donker gaat worden. Deze zeer zuinige LED nachtlamp met een lange levensduur heeft een verbruik van slechts 0.8 watt, geeft fris wit licht en is voorzien van een (platte) eurost..

  Log in »
  om prijs te zien