Bed & nachtlampjes

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Bed leeslamp met flexibele arm
  LED leeslampjes zijn de ideale toevoeging op de slaapkamer, door gebruik te maken van de schakelaar op het lampje kun je de lamp aan/uit schakelen. Deze bedlampen welke leverbaar zijn in zwart en aluminium zijn achter vrijwel ieder hoofdbord of nachtkastje te bevestigen. Vanwege het gebruik van met..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Bed leeslamp met dimfunctie en USB
  Deze LED bedlampen welke leverbaar zijn in zwart en aluminium zijn achter vrijwel ieder hoofdbord te bevestigen. Doordat de bedlamp geheel buigbaar is, draai je de verlichting eenvoudig in de richting waarin jij wilt.  Het unieke van deze bedlampen is dat ze eenvoudig te dimmen zijn met behulp..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Bed leeslamp met dimfunctie en USB
  Deze LED bedlampen zijn op vrijwel ieder hoofdbord te bevestigen. Doordat de bedlamp geheel buigbaar is, draai je de verlichting eenvoudig in de richting waarin jij wilt.  Het unieke van deze bedlampen is dat ze eenvoudig te dimmen zijn met behulp van de knop aan de onderkant van de lamp. tik ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Design LED Bedlampjes (2) Flexi met USB laadstation
  Deze flexibele design LED bedlampen zorgen niet alleen voor een gerichte spotverlichting, maar bieden op basis van de geïntegreerde USB poort tevens de mogelijkheid om tegelijkertijd de smartphone of tablet op te laden.  Een uiterst handige en goede verlichting voor bij uw bed of bureau. D..

  Log in »
  om prijs te zien

 • LED Bedlampjes (2) met flexibele arm
  Design LED bedlamp (set á 2 stuks ) zwart armatuur met flexibele arm, 3 niveaus van instelbare helderheid en lichtkleur warmwit. Deze leuke bedlampjes hebben een energieverbruik van slechts 2 watt en zijn voorzien van 30 leds dus hebben zij voldoende lichtopbrengst én een lange levensduur...

  Log in »
  om prijs te zien

 • LED nachtlampjes (2) met sensor
  Zwenkbare LED lampjes in RVS look met bewegingssensor en instelbare brandtijd van 20 seconden tot 4 minuten. Ideaal voor bijvoorbeeld onder het bed te monteren zodat u licht heeft tijdens het toiletbezoek zodat uw partner net wakker schrikt van het felle licht. Maar ook in de vertrekken wa..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Nachtlamp met sensor
  LED lamp met licht/donker sensor voor in het stopcontact, welke automatisch aanspringt wanneer het donker gaat worden. Deze zeer zuinige LED nachtlamp met een lange levensduur heeft een verbruik van slechts 0.5 watt, geeft fris wit licht en is voorzien van een (platte) eurostekke..

  Log in »
  om prijs te zien