Garderobe accessoires

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Garderobestang uittrekbaar
  Uittrekbare garderobestang van vernikkeld staal in een zwart kunststof houder voor het hangen van kleding achter elkaar in een kast of garderobe. Deze garderobestang kunt u eenvoudig monteren onder een plank, met schroeven van 3.5mm dik (niet inbegrepen). De schroef afstand is 281 x 3..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Garderobestang uittrekbaar chroom
  Fraaie zware uittrekbare garderobestang of garderobehouder, verkrijgbaar in 3 verschillende lengtes, voor wanneer u kleding achter elkaar wilt hangen in bijvoorbeeld een ondiepe kast. Deze degelijke metaal verchroomde garderobestang met zilveren kunststof houders en geleider ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Garderobestang uittrekbaar (zwaar model)
  Zware uittrekbare garderobestang of garderobehouder, verkrijgbaar in 4 verschillende afmetingen, voor wanneer u kleding achter elkaar wilt hangen in bijvoorbeeld een ondiepe kast. Deze uiterst degelijke metalen garderobestang schroeft u eenvoudig onder een plank waarna deze aan de voorzijd..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Laarzenhouder
  Laarzenhouder van sterk polyamide met een afmeting van 10 x 13 cm en voorzien van een krachtige veer. Deze laarzenhouder is geschikt voor alle soorten dameslaarzen en herenlaarzen en is eenvoudig te monteren tegen een muur of onder een plank. Na het bevestigen klem je één paar laarzen ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Laarzenhouder met 5 hakenklemmen
  Vast model laarzenhouder voor montage in een kleding- of garderobekast. Dit leuke en handige kastaccessoire is geschikt voor 5 paar laarzen en/of hoge schoenen en heeft een eigen afmeting van 445 mm lang x 180mm hoog x 70mm diep. Uiteraard dient u rekening te houden met extra ruimte voor uw laarzen ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Garderobestang uittrekbaar extra lang
  Extra lange en zware uittrekbare garderobestang of garderobehouder van maar liefst 80cm lang, ideaal wanneer u veel kleding achter elkaar wilt hangen in een diepe kast of nis. Deze uiterst degelijke metalen garderobestang schroeft u eenvoudig onder een plank waarna deze aan de voorzijde uittrekbaar ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Handtassenhouder
  Metalen handtassenrek met 5 stevige haken voor het ophangen van o.a. alle soorten tassen. Deze handtashouder schroeft u eenvoudig in een kast of tegen een wand. De afmeting van dti handige kastaccessoire is 445mm lang x 50mm diep x 52mm hoog, de kleur is zilvergrijs. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastbuis / kastroede chroom
  Ovale kastbuis ofwel kastroede voor het met behulp van de optionele houders overzichtelijk ophangen van uw kleding in een kledingkast of inloopkast, maar ook als garderobestang voor uw jassen i.p.v. een kapstok in uw hal . Ovale kledingroede dus buigt niet snel door. Staal verchroo..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kledingbeugel
  Draaibare beugel om kleding tijdelijk te parkeren voor of naast de kast. Chroom met 2 kunststof witte opschroefbare bevestigingshouders. Eenvoudige montage. Afmeting D 17cm x H 33cm.     ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastbuis / kastroede ovaal extra zwaar
  Zware ovale kastbuis ofwel kastroede voor het met behulp van de optionele houders overzichtelijk ophangen van uw kleding in een kledingkast of inloopkast, maar ook als garderobestang voor uw jassen i.p.v. een kapstok in uw hal Zware ovale kledingroede, buigt (tot een lengte van ± 120 cm )..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Uittrekbare inbouw garderobehouder
  Uittrekbare inbouw garderobehouder welke te monteren is in de kopse kant van een staander van een kast of meubel. Met deze zeer handige uittrekbare garderobestang "parkeer" je eenvoudig kleding tijdelijk buiten de kast om de garderobe van de dag of avond samen te stellen of om de kleding e..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastbuis / kastroede aluminium zwaar model
  Zware aluminium ovale kastbuis ofwel kastroede voor het met behulp van de optionele houders overzichtelijk ophangen van uw kleding in een kledingkast of inloopkast, maar ook als garderobestang voor uw jassen i.p.v. een kapstok in uw hal. Deze aluminium kledingkastroede heeft een matte alum..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Uittrekbare garderobehouder
  Uittrekbare garderobehouder welke eenvoudig te bevestigen is aan de binnen (zij)kant van een kast of meubel. Met deze uittrekbare garderobestang "parkeer" je eenvoudig kleding tijdelijk buiten de kast om de garderobe van de dag of avond samen te stellen of om de kleding even..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Garderobehouder verstelbaar
  Met deze verstelbare garderobehouder hangt u uw dagelijkse garderobe overzichtelijk en kreukvrij buiten de kast om te luchten of om uw complete garderobe samen te stellen. Deze garderobehouder is van een stevige metaal verchroomde uitvoering. De garderobehouder is voorzien van 10 gate..

  Log in »
  om prijs te zien

 • LED verlichte roede met sensor 100cm (trafo)
  Zware ovale aluminiumkastbuis ofwel kastroede voorzien van warm witte LED verlichting met bewegingssensor. Voor het met behulp van de meegeleverde ophangbeugels overzichtelijk ophangen van uw kleding in een kledingkast of inloopkast, maar ook als garderobestang voor uw jassen i.p.v. een kapstok in u..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Lange kledinghanger
  Zware metaal verchroomde kledinghanger met lang handvat voor het plaatsen van kleding hoog in de kast. Deze mooie lange kledinghanger heeft een afmeting van 450 x 785 mm (hxb).       ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Anti-slipmat grijs
  Rubber antislip mat voor het beschermen van de bodem van een lade. Deze afwasbare anti-slip mat heeft een afmeting van 48 x 150 cm en is 1.2 mm dik. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastroede houder luxe, set á 2 stuks
  Kunststof kastroede houder ten behoeve van een ovale kastbuis in de meest gangbare afmeting van 30x15mm . Deze fraaie roedesteuntjes worden met 2 schroeven tegen de zijkant van een kastwand of muur bevestigd of met een bijgeleverd boutje aan de onderkant van een plank. De afmeting van deze..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastroede houder aluminium
  Aluminium kastroede houder ten behoeve van een ovale kastbuis van staal of aluminium in de meest gangbare afmeting van 30x15 mm. Deze rondom gesloten roedehouders worden met 2 schroeven tegen de zijkant van een kastwand of muur bevestigd. In deze roedehouder zit een boutje waarmee de kastbuis&n..

  Log in »
  om prijs te zien