Overige garderobe accessoires

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Laarzenklem enkel (klemhanger)
  Metalen laarzenklem chroom, voor het ophangen van o.a. laarzen met behoud van de vorm. Deze laarzenklem past over nagenoeg elke kastroede.       ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Laarzenklem dubbel (klemhanger)
  Metalen dubbele laarzenklem chroom, voor het ophangen van o.a. laarzen met behoud van de vorm. Deze laarzenklem voorzien van 2 stevige met kunststof overtrokken klemmen heeft een lengte van 12cm en past over nagenoeg elke kastroede of kastbuis in uw kledingkast of garderobe.   &..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Laarzenhouder
  Laarzenhouder van sterk polyamide met een afmeting van 10 x 13 cm en voorzien van een krachtige veer. Deze laarzenhouder is geschikt voor alle soorten dameslaarzen en herenlaarzen en is eenvoudig te monteren tegen een muur of onder een plank. Na het bevestigen klem je één paar laarzen ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Handtassenhouder
  Metalen handtassenrek met 5 stevige haken voor het ophangen van o.a. alle soorten tassen. Deze handtashouder schroeft u eenvoudig in een kast of tegen een wand. De afmeting van dti handige kastaccessoire is 445mm lang x 50mm diep x 52mm hoog, de kleur is zilvergrijs. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kledingbeugel
  Draaibare beugel om kleding tijdelijk te parkeren voor of naast de kast. Chroom met 2 kunststof witte opschroefbare bevestigingshouders. Eenvoudige montage. Afmeting D 17cm x H 33cm.     ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Garderobehouder loop
  Kantelbare antracietkleurige garderobehouder welke te monteren is aan de binnenkant of zijwand van een kast of meubel. Met deze zeer handige naar binnen en buiten de kast kantelbare garderobehouder "parkeer" je eenvoudig kleding tijdelijk buiten de kast om de garderobe van de dag of avond samen te s..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Garderobehouder verstelbaar
  Met deze verstelbare garderobehouder hangt u uw dagelijkse garderobe overzichtelijk en kreukvrij buiten de kast om te luchten of om uw complete garderobe samen te stellen. Deze garderobehouder is van een stevige metaal verchroomde uitvoering. De garderobehouder is voorzien van 10 gate..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Hakenlijst
  Verchroomde metalen hakenlijst met 5 stevige haken voor het ophangen van sjaaltjes, riemen, stopdassen, sleutels enzovoort. De hakenlijst is met 2 schroefjes eenvoudig vast te schroeven. Afmeting: 350mm breed x 30mm hoog x 50mm diep. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kledingsaver
  Kledinghouder ofwel kledingsaver uitklapbaar welke uitgeklapt geschikt is om kleding buiten de kast klaar te hangen of om te luchten, en ingeklapt om kleding te beschermen zodat de mouwen niet tussen de deur van de kast komen. Deze kledinghouder heeft een metalen verchroomde buis en heeft een a..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Lange kledinghanger
  Zware metaal verchroomde kledinghanger met lang handvat voor het plaatsen van kleding hoog in de kast. Deze mooie lange kledinghanger heeft een afmeting van 450 x 785 mm (hxb).       ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Telescoop kledingstok
  Telescopische staal verchroomde kledingstok, uittrekbaar van 88 tot 159 cm. Met deze kledingstok kan een kledinghanger op grotere hoogte makkelijk over een roede worden gehangen of worden afgenomen, zonder dat daarbij een opstap of trapje wellicht nodig is. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Anti-slipmat grijs
  Rubber antislip mat voor het beschermen van de bodem van een lade. Deze afwasbare anti-slip mat heeft een afmeting van 48 x 150 cm en is 1.2 mm dik. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Stofzuigerslang- en accessoiresrek
  Verchroomd  stevig rek voor de stofzuigerslang en accessoires wat makkelijk (met de meegeleverder klemmen) te bevestigen is tegen de zijkant van een kast of aan de binnenkant van een kastdeur. Afmeting 392mm breed x 765mm hoog x 85 mm diep. Dit mooie stofzuigerslang en accessoiresrek gaan wij k..

  Log in »
  om prijs te zien