Kastbuis / (uittrekbare) roede

 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Garderobestang uittrekbaar
  Uittrekbare garderobestang van vernikkeld staal in een zwart kunststof houder voor het hangen van kleding achter elkaar in een kast of garderobe. Deze garderobestang kunt u eenvoudig monteren onder een plank, met schroeven van 3.5mm dik (niet inbegrepen). De schroef afstand is 281 x 3..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Garderobestang uittrekbaar chroom
  Fraaie zware uittrekbare garderobestang of garderobehouder, verkrijgbaar in 3 verschillende lengtes, voor wanneer u kleding achter elkaar wilt hangen in bijvoorbeeld een ondiepe kast. Deze degelijke metaal verchroomde garderobestang met zilveren kunststof houders en geleider ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Garderobestang uittrekbaar (zwaar model)
  Zware uittrekbare garderobestang of garderobehouder, verkrijgbaar in 4 verschillende afmetingen, voor wanneer u kleding achter elkaar wilt hangen in bijvoorbeeld een ondiepe kast. Deze uiterst degelijke metalen garderobestang schroeft u eenvoudig onder een plank waarna deze aan de voorzijd..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Garderobestang uittrekbaar extra lang
  Extra lange en zware uittrekbare garderobestang of garderobehouder van maar liefst 80cm lang, ideaal wanneer u veel kleding achter elkaar wilt hangen in een diepe kast of nis. Deze uiterst degelijke metalen garderobestang schroeft u eenvoudig onder een plank waarna deze aan de voorzijde uittrekbaar ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastbuis / kastroede chroom
  Ovale kastbuis ofwel kastroede voor het met behulp van de optionele houders overzichtelijk ophangen van uw kleding in een kledingkast of inloopkast, maar ook als garderobestang voor uw jassen i.p.v. een kapstok in uw hal . Ovale kledingroede dus buigt niet snel door. Staal verchroo..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastbuis / kastroede ovaal extra zwaar
  Zware ovale kastbuis ofwel kastroede voor het met behulp van de optionele houders overzichtelijk ophangen van uw kleding in een kledingkast of inloopkast, maar ook als garderobestang voor uw jassen i.p.v. een kapstok in uw hal Zware ovale kledingroede, buigt (tot een lengte van ± 120 cm )..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastbuis / kastroede aluminium zwaar model
  Zware aluminium ovale kastbuis ofwel kastroede voor het met behulp van de optionele houders overzichtelijk ophangen van uw kleding in een kledingkast of inloopkast, maar ook als garderobestang voor uw jassen i.p.v. een kapstok in uw hal. Deze aluminium kledingkastroede heeft een matte alum..

  Log in »
  om prijs te zien

 • LED verlichte roede met sensor 100cm (trafo)
  Zware ovale aluminiumkastbuis ofwel kastroede voorzien van warm witte LED verlichting met bewegingssensor. Voor het met behulp van de meegeleverde ophangbeugels overzichtelijk ophangen van uw kleding in een kledingkast of inloopkast, maar ook als garderobestang voor uw jassen i.p.v. een kapstok in u..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastroede houder (zijwand)
  Metalen kastroede houder ten behoeve van ovale kastbuis. Deze roedesteuntjes worden met 2 schroeven tegen de zijkant van een kastwand of muur bevestigd.(schroeven niet inclusief) Prijs is per stuk, natuurlijk heb je er twee nodig voor een kastbuis.! ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastroede houder (zijwand of onder plank)
  Metalen kastroede houder ten behoeve van ovale kastbuis. Deze roedesteuntjes worden met 2 schroeven tegen de zijkant van een kastwand of muur bevestigd of aan de onderkant van een plank .(schroeven niet inclusief) Prijs is per stuk, natuurlijk heb je er twee nodig voor een kastbuis! ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastroede houder luxe, set á 2 stuks
  Kunststof kastroede houder ten behoeve van een ovale kastbuis in de meest gangbare afmeting van 30x15mm . Deze fraaie roedesteuntjes worden met 2 schroeven tegen de zijkant van een kastwand of muur bevestigd of met een bijgeleverd boutje aan de onderkant van een plank. De afmeting van deze..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastroede houder aluminium
  Aluminium kastroede houder ten behoeve van een ovale kastbuis van staal of aluminium in de meest gangbare afmeting van 30x15 mm. Deze rondom gesloten roedehouders worden met 2 schroeven tegen de zijkant van een kastwand of muur bevestigd. In deze roedehouder zit een boutje waarmee de kastbuis&n..

  Log in »
  om prijs te zien