Kastbuis/kastroede & toebehoren

 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Kastbuis staal verchroomd
  Verchroomde stalen kastbuis, met een wanddikte van 0.8 mm en een diameter van 30x15 mm. Buigt (tot een lengte van ± 90 cm) niet door. Verkrijgbaar in lengtes van 100, 150 en 200 cm. Diverse zijwand en plank bevestiging beugel leverbaar,   ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastbuis zwart aluminium
  Zwarte aluminium kastbuis met een wanddikte van 1.00 mm en een diameter van 30x14 mm. Buigt (tot een lengte van ± 90 cm) niet door. Verkrijgbaar in lengtes van 100, 120, 150, 200 en 300 cm De lengte van 300 cm is uitsluitend leverbaar per 5 stuks, dit in verband met buigen en hogere v..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastbuis staal dikwandig
  Ovale staal verchroomde kastbuis, zwaar model met een wanddikte van 1.2 mm en een diameter van 30x15 mm. Buigt (tot een lengte van ± 120 cm) niet door. Verkrijgbaar in lengtes van 100, 150, 200 cm. Diverse zijwand en plank bevestiging beugel leverbaar, in zowel zwart zamak als in..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastbuis aluminium dikwandig
  Aluminium kastbuis, zwaar model met een wanddikte van 1.7 mm en een diameter van 30x15 mm. Buigt (tot een lengte van ± 130 cm) niet door. Verkrijgbaar in lengtes van 100, 150, 200 en 300 cm De lengte van 300cm is uitsluitend leverbaar per 5 stuks, dit in verband met buigen en hogere v..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastbuis zwart aluminium dikwandig
  Zwarte aluminium kastbuis, zwaar model met een lichte struktuur en een wanddikte van 2 mm en een diameter van 30x15 mm. Buigt (tot een lengte van ± 130 cm) niet door. Verkrijgbaar in lengtes van 100, 150, 200 en 300 cm De lengte van 300cm is uitsluitend leverbaar per 5 stuks, dit in v..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Schuifhaak t.b.v. kastbuis
  Aluminium jashaak welke eenvoudig over de ovale kastbuis is te schuiven zodat er naast kledinghangers ook jassen, vesten en zelfs handdoeken met een ophanglus aan deze kastbuis gehangen kunnen worden. Deze schuifhaken zijn aan de achterzijde voorzien van een gaatje waardoor u de haken eventueel..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastroede houder (zijwand)
  Metalen kastroede houder ten behoeve van ovale kastbuis. Deze roedesteuntjes worden met 2 schroeven tegen de zijkant van een kastwand of muur bevestigd.(schroeven niet inclusief) Prijs is per stuk, natuurlijk heb je er twee nodig voor een kastbuis.! ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastroede houder (zijwand of onder plank)
  Metalen kastroede houder ten behoeve van ovale kastbuis. Deze roedesteuntjes worden met 2 schroeven (niet inclusief)  tegen de zijkant van een kastwand of muur bevestigd of met een meegeleverde M6x25 mm bout aan de onderkant van een plank  Prijs is per stuk, natuurlijk heb je er ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastroede houder (kunststof)
  Kunststof kastroede houder ten behoeve van ovale kastbuis van 30x15 mm. Bij dit model kastroede houder is de kastbuis makkelijk uitneembaar zonder de houder los te schroeven. Deze roedesteuntjes worden met 2 schroeven tegen de zijkant van een kastwand of muur bevestigd (schroeven niet inclusief..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastroede middensteun (kunststof)
  Kunststof middensteun waarmee je een ovale roede van 30x15 mm onder een plank extra kunt ondersteunen zodat doorhangen voorkomen kan worden. Deze roedesteun welke met de meegeleverde bout bevestigd dient te worden heeft een totale hoogte van 77mm, het hart van de roede zit op ± 60 mm. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastroede hoekhouder (kunststof)
  Kunststof hoekhouder waarmee je een hoekverbinding van 2 ovale kastroede van 30x15 mm in een hoek(kast) kunt maken. Bij dit model kastbuis hoekhouder is de kastroede tevens makkelijk uitneembaar. Met de bijgeleverde bout kan deze hoekhouder makkelijk onder een plank worden bevestigd. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastroede houder aluminium
  Aluminium kastroede houder ten behoeve van een ovale kastbuis van staal of aluminium in de meest gangbare afmeting van 30x15 mm. Deze rondom gesloten roedehouders worden met 2 schroeven tegen de zijkant van een kastwand of muur bevestigd. In deze roedehouder zit een boutje waarmee de kastbuis&n..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastbuis middensteun ovaal
  Middensteun staal vernikkeld om een ovale roede van 30x15 mm onder een plank extra te ondersteunen zodat doorhangen voorkomen kan worden. Tevens te gebruiken een roede onder een plank of hangkast schroeven. Deze roedesteun welke met 2 schroeven bevestigd dient te worden..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastroede houder zwart (zijwand)
  Kastroede houder zwart gelakt metaal (zamak) ten behoeve van ovale kastbuis. Deze roedesteuntjes worden met 2 schroeven tegen de zijkant van een kastwand of muur bevestigd.(schroeven niet inclusief) Prijs is per stuk, natuurlijk heb je er twee nodig voor een kastbuis.! ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastroede houder zwart (zijwand of onder plank)
  Kastroede houder zwart metaal (zamak)  ten behoeve van ovale zwarte kastbuis van 30x15 mm. Deze roedesteuntjes worden tegen de onderkant van een (leg)plank gemonteerd met de bijgeleverde 6 mm bout  Tevens kunnen deze roedehouders tegen een zijwand geschroefd worden. (schroeven niet inclusi..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastroede houder zwart aluminium
  Aluminium zwart poederlak (Ral 9005)  kastroede houder ten behoeve van de zwarte ovale kastbuis in de afmeting van 30x14 mm. Deze rondom gesloten roedehouders worden met 2 schroeven tegen de zijkant van een kastwand of muur bevestigd. In deze roedehouder zit een boutje waarmee de kastbuis ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastroede houder zwart aluminium plankmontage
  Aluminium zwart poederlak (Ral 9005)  kastroede eindhouder ten behoeve van de zwarte ovale kastbuis in de afmeting van 30x14 mm. Deze roedehouders worden met 2 schroeven (niet inclusief) onder een plank bevestigd. Prijs is per stuk, natuurlijk heb je er twee nodig voor een kastbuis!  ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastroede middensteun zwart aluminium
  Aluminium zwart poederlak (Ral 9005)  kastroede middenhouder ten behoeve van de zwarte ovale kastbuis in de afmeting van 30x14 mm. Deze roedehouders worden met 2 schroeven (niet inclusief) onder een plank bevestigd om doorbuigen van een lange kastroede of kastbuis te voorkomen. Prijs is pe..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Schuifhaak zwart t.b.v kastbuis
  Zwarte aluminium jashaak welke eenvoudig over de ovale kastbuis is te schuiven zodat er naast kledinghangers ook jassen, vesten en zelfs handdoeken met een ophanglus aan deze kastbuis gehangen kunnen worden. Deze schuifhaken zijn aan de achterzijde voorzien van een gaatje waardoor u de hak..

  Log in »
  om prijs te zien