Kastspiegels uittrekbaar

 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Opmaak spiegel
  Fraaie en handige draaibare opmaakspiegel voor in of tegen een kast. Het compacte ontwerp van deze spiegel in combinatie met het scharnierstuk aan de achterzijde zorgt ervoor dat deze spiegel nauwelijks ruimte inneemt. Draai de spiegel even naar voren in de voor jou geschikte positie en je kunt zien..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Uittrekbare kastspiegel 100 x 35 cm (Nieuw)
  Uittrekbare en daarna 180 graden kantelbare garderobespiegel, welke ideaal is voor een kledingkast, garderobe maar vooral voor een inloopkast! Deze spiegel is eenvoudig te monteren tegen een binnenkant van een kast. Deze spiegel is uittrekbaar over 2 uiterst soepel lopende kogelgelage..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Uittrekbare kastspiegel 115 x 30 cm
  Uittrekbare en daarna 180 graden kantelbare garderobespiegel welke ideaal is voor een kledingkast, garderobe maar vooral voor een inloopkast! Deze spiegel is eenvoudig te monteren tegen een binnenkant van een kast. Deze spiegel is uittrekbaar over 2 uiterst soepel lopende kogelgelager..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Uittrekbare zware kast- of garderobe spiegel
  Uittrekbare en daarna 180 graden kantelbare zware garderobespiegel welke ideaal is voor uw kledingkast, garderobe maar vooral voor een inloopkast! Deze extra hoge, brede en zware spiegel is te monteren tegen een zijkant van een kast. Volledig uittrekbaar Draaibaar Kogelgelagerd ..

  Log in »
  om prijs te zien