Sluitwerk & grepen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Onzichtbaar (kinder)veiligheid slot door deuren en laden
  Revalock, een (kinder) veiligheidsslot voor deuren en laden. Het werkt heel eenvoudig, een magneet (key) deactiveert het magneetslot en maakt hem open. Na montage is deze sluiting niet van buitenaf zichtbaar. Dit magneetslot werkt bij een deur/lade dikte tussen 13 mm en 40 mm. Na montage is het..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Inbouwscharnier met sofclosing
  Mesuco 131X Rapid Softclosing inbouw kastscharnier Nu kan elke deur elegant sluiten....voor een betaalbare prijs. Dit scharnier met geïntegreerde softclosing in de arm, combineert innovatieve techniek met comfort. De stalen hydrauliekcylinder zorgt voor geruisloos sluitende deuren van ieder f..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Duwspringslot
  Dit duwspringslot voor greeploze deuren zorgt ervoor dat uw kastdeur onzichtbaar gesloten blijft en is eenvoudig te bevestigen (schroeven) aan de binnenzijde van uw kastwand.  Dit duwspringslot in de kleur grijs leveren wij inclusief bevestigingsplaatje.       &n..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastsluiting staal
  Met deze kastsluiting (druksluiting) kunt u uw kastdeuren op een onzichtbare manier sluiten d.m.v. dit drukmechanisme. Deze kastsluiting welke aan de binnenkant van de kastdeur geplaatst dient te worden leveren wij inclusief wit kunststof sluitplaatje.       ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Smove deurdemper
  Deze Smove deurdemper voor kasten en meubels is in te boren of met behulp van de optionele adapterplaat te schroeven tegenover de scharnierzijde van de binnenkant of kopse kant van de kastdeur. De lengte van deze Smove deurdemper is 50mm.         ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Deurdempers transparant rubber 5mm
  Inboor deurdemper (deurbuffer)  in transparant rubber voor vele toepassingen zoals het zacht sluiten van binnendeuren. kastdeuren, ladenkasten enz enz. Deze deurdemper zijn te plaatsen in een boorgat van 5 mm. Uit voorraad leverbaar per verpakking van 50 of 250 stuks, op bestelling oo..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Zelfklevende deurdempers
  Zelfklevende deurdempers voor vele toepassingen zoals geluiddemper of stootdemper voor een binnendeur of kastdeur maar ook als vrijwel onzichtbare kras bescherming aan de onderkant van  woonaccessoires zoals vazen, schalen enz enz. Per kaart van 50 stuks. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Deurbuffer voor rijboring
  Deurbuffer/demper transparant voor rijboring 32mm h.o.h. Zak á 100 stuks ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Hevel cilinderslot gelijk- of verschillend sluitend
  Hevel cilinderslot inclusief vlakke hevel en aanslagplaatje. De behuizing is van binnenuit opschroevend, heeft een boordiameter van 18mm en is geschikt voor een deurdikte tot 20mm. Deze behuizing is verkrijgbaar in een linkse en rechtse uitvoering. Je maakt het cilinderslot compleet m..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Hevel cilinderslot rond
  Rond hevel cilinderslot voor kastdeuren en laden met vaste cilinder, sluitplaatje en twee sleutels. Dit slotje wordt vanuit de achterkant van een deurtje of lade geplaatst en is geschikt voor een dikte van 4 tot 20 mm.  Een hevel (plat stukje staal) wordt door het draaien met de sleutel vergren..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Schuif recht of gebogen
  Schuif staal vernikkeld, recht of gebogen uitvoering van 70mm lang, inclusief aanslagplaatje. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Magneetsluiting wit/bruin
  Magneetsluiting inclusief beweegbaar tegendeel (voor makkelijk monteren) met een trekkracht van c.a. 4 kg. Deze magneetsluiting is uit voorraad leverbaar in wit en bruin.  ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kogelsnapslot messing
  Kogelsnapslot messing met instelbare treksterkte. De lentgte van deze kogelsnapper is 44 mm, de lengte van het contradeel is 26 mm. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kogelsnapper messing verchroomd
  Kogelsnapper messing verchroomd met instelbare treksterkte. De lentgte van deze kogelsnapper is 50mm.  ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Inlaatgreep 39mm vierkant
  Inlaatgreep of schuifdeurgreep ten behoeven van schuifdeuren en ladefronten. Deze z.g.n. schuifdeurkom is in nagenoeg elk plaatmateriaal in te frezen en maakt makkelijk op en neer schuiven van schuifdeuren mogelijk. Inox-look. Infreesmaat ø 35 x 11mm. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Inlaatgreep 40mm rond
  Inlaatgreep of schuifdeurgreep ten behoeven van schuifdeuren en ladefronten. Deze z.g.n. schuifdeurkom is in nagenoeg elk plaatmateriaal in te frezen en maakt makkelijk op en neer schuiven van schuifdeuren mogelijk. Inox-look. Infreesmaat ø 35 x 11mm. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Inlaatgreep 100 x 40mm rechthoek
  Inlaatgreep of schuifdeurgreep ten behoeven van schuifdeuren en ladefronten. Deze z.g.n. schuifdeurkom is in nagenoeg elk plaatmateriaal in te frezen en maakt het makkelijk op en neer schuiven van schuifdeuren mogenlijk. RVS-look.(glanzend) Infreesmaat 77 x 31 x 9 mm   ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Inlaatgreep 150 x 40mm ovaal
  Inlaatgreep of schuifdeurgreep ten behoeve van schuifdeuren en ladefronten. Deze z.g.n. schuifdeurkom is in nagenoeg elk plaatmateriaal in te frezen en maakt makkelijk op en neer schuiven van schuifdeuren mogenlijk. Inox-look. Infreesmaat 103 x 25 x 11mm ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Inlaatgreep 102 x 52 mm rechthoek
  Inlaatgreep of schuifdeurgreep ten behoeven van schuifdeuren en ladefronten. Deze z.g.n. schuifdeurkom is in nagenoeg elk plaatmateriaal in te frezen en maakt het makkelijk op en neer schuiven van schuifdeuren mogenlijk. RVS-look.(geschuurd). Infreesmaat 82 x 37 x 11mm. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Inlaatgreep 120 x 40 mm ovaal
  Inlaatgreep of schuifdeurgreep ten behoeven van schuifdeuren en ladefronten. Deze z.g.n. schuifdeurkom is in nagenoeg elk plaatmateriaal in te frezen en maakt het makkelijk op en neer schuiven van schuifdeuren mogenlijk. RVS-look.(geschuurd). Infreesmaat 92 x 27 x 11mm. Incl..

  Log in »
  om prijs te zien