Overige toebehoren

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • MDF uitvulblok voor kast- en garderobe accessoires.
  Universele MDF uitvulblok voor kast- en gardarobe accessoires, afgelakt in RAL7016 (antraciet) of RAL9016 (wit)  met een afmeting van: L500xB50xD38 mm. Deze uitvulblok is ideaal bij toepassing van uittrekbare accessoires zoals schoenenrekken, frames, stropdassenhouders enz in kasten m..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Geleiders voor o.a. schoenenapotheek
  Volledig uittrekbare geleiders voorzien van softclose met een draaggewicht van 40kg per paar voor het maken van o.a. een schoenenapotheek. Deze geleiders hebben een hoogte van 45mm en zijn 12.7 mm dik en zijn bij de montage te demonteren.Monteren op maximaal ongeveer 100cm uit elkaar. Wij hebbe..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kast-ophangset staal
  Metalen kast-ophangset voor het makkelijk en snel ophangen van een hangkast of meubel. De kast-ophangers hebben een draagvermogen van in totaal 130 kg en zijn verstelbaar zodat u het meubel makkelijk waterpas kunt stellen. In deze set zit een bevestiging voor zowel links als rechts in het meube..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Zwevende legplankdragers
  Metalen verstelbare dragers voor montage van zwevende legplanken. Deze set bestaat uit 2 stuks dragers inclusief bevestigingsmaterialen en is geschikt voor een plank tot 90cm lang. Bij langere planken meerdere dragers toepassen. Het draagvermogen bij een plank van 90x30 cm is 20kg, bij een plank van..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Lucht- en ventilatie roosters
  Luchtrooster in een afmeting van 480 x 80 mm ( zwart 500 x 80 mm ) ten behoeve van ventilatie doeleinden of warmte doorgift in bijvoorbeeld een radiator ombouw. deze roosters zijn verkrijgbaar in alumnium, Inox (RVS) look en zwart. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Deurspanbeslag
  Het meeste plaatmateriaal dat gebruikt wordt voor de fabricage van schuifdeuren heeft de neiging om na verloop van tijd door de werking van het hout krom te trekken. Krom getrokken deuren kunnen de werking van de loopdelen belemmeren. Om dit euvel tegen te gaan, verdient het de aanbeveling om bij..

  Log in »
  om prijs te zien

 • TV lift electrisch met afstandsbediening
  TV lift verzinkt met spindeloverbrenging en een liftcapaciteit tot maar liefst 150kg. Deze lift is verkrijgbaar in 4 verschillende afmetingen en geschikt voor een TV scherm van 37"tot 46" en heeft een inbouwmaat afhankelijk van de breedte van B615/715/815/915mm x H505mm x D85mm. Deze TV liften hebbe..

  Log in »
  om prijs te zien