Kast- en inlaatgrepen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Inlaatgreep 39mm vierkant
  Inlaatgreep of schuifdeurgreep ten behoeven van schuifdeuren en ladefronten. Deze z.g.n. schuifdeurkom is in nagenoeg elk plaatmateriaal in te frezen en maakt makkelijk op en neer schuiven van schuifdeuren mogelijk. Inox-look. Infreesmaat ø 35 x 11mm. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Inlaatgreep 40mm rond
  Inlaatgreep of schuifdeurgreep ten behoeven van schuifdeuren en ladefronten. Deze z.g.n. schuifdeurkom is in nagenoeg elk plaatmateriaal in te frezen en maakt makkelijk op en neer schuiven van schuifdeuren mogelijk. Inox-look. Infreesmaat ø 35 x 11mm. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Inlaatgreep 100 x 40mm rechthoek
  Inlaatgreep of schuifdeurgreep ten behoeven van schuifdeuren en ladefronten. Deze z.g.n. schuifdeurkom is in nagenoeg elk plaatmateriaal in te frezen en maakt het makkelijk op en neer schuiven van schuifdeuren mogenlijk. RVS-look.(glanzend) Infreesmaat 77 x 31 x 9 mm   ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Inlaatgreep 150 x 40mm ovaal
  Inlaatgreep of schuifdeurgreep ten behoeve van schuifdeuren en ladefronten. Deze z.g.n. schuifdeurkom is in nagenoeg elk plaatmateriaal in te frezen en maakt makkelijk op en neer schuiven van schuifdeuren mogenlijk. Inox-look. Infreesmaat 103 x 25 x 11mm ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Inlaatgreep 102 x 52 mm rechthoek
  Inlaatgreep of schuifdeurgreep ten behoeven van schuifdeuren en ladefronten. Deze z.g.n. schuifdeurkom is in nagenoeg elk plaatmateriaal in te frezen en maakt het makkelijk op en neer schuiven van schuifdeuren mogenlijk. RVS-look.(geschuurd). Infreesmaat 82 x 37 x 11mm. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Inlaatgreep 120 x 40 mm ovaal
  Inlaatgreep of schuifdeurgreep ten behoeven van schuifdeuren en ladefronten. Deze z.g.n. schuifdeurkom is in nagenoeg elk plaatmateriaal in te frezen en maakt het makkelijk op en neer schuiven van schuifdeuren mogenlijk. RVS-look.(geschuurd). Infreesmaat 92 x 27 x 11mm. Incl..

  Log in »
  om prijs te zien

 • inlaatgreep 65mm rond
  Inlaatgreep of schuifdeurgreep ten behoeven van schuifdeuren en ladefronten. Deze z.g.n. schuifdeurkom is in nagenoeg elk plaatmateriaal in te frezen en maakt makkelijk op en neer schuiven van schuifdeuren mogelijk. RVS-look.(geschuurd). Infreesmaat 50 x 14 mm. Inclusief schroeve..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Inlaatgreep 90mm rond
  Inlaatgreep of schuifdeurgreep ten behoeven van schuifdeuren en ladefronten. Deze z.g.n. schuifdeurkom is in nagenoeg elk plaatmateriaal in te frezen en maakt makkelijk op en neer schuiven van schuifdeuren mogelijk. RVS-look.(geschuurd). Infreesmaat 72x 20 mm. Inclusief schr..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Beugelgreep mat vernikkeld
  Stalen beugelgreep t.b.v. kastdeuren en laden in een mat vernikkelde uitvoering met een diameter van 10 mm en leverbaar in diverse standaard (boor) maten. Deze handgrepen worden eenvoudig bevestigd vanaf de achterkant van de deur of lade. De bijbehorende boutjes besteld u apart in de door u gew..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Staafgreep RVS-look
  Stalen staafgreep t.b.v. kastdeuren en laden in een RVS-look met een diameter van 12 mm en leverbaar in diverse standaard (boor) maten. Deze handgrepen zijn eenvoudig te bevestigen vanaf de achterkant van de kastdeur of lade. De bijbehorende boutjes besteld u apart in de door u gewenste lengte. &..

  Log in »
  om prijs te zien