Plankdragers & verbinders

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Kastplankdrager verzinkt 5 mm
  Zware kastplankdrager verzinkt rond duplo, aan beide kanten is de diameter 5mm. Deze plankdragers zijn universeel toepasbaar voor alle legplanken die los op deze dragers komen liggen. de boordiameter voor in de zijwand van de kast is 5mm. Verpakt per 100 of per 1000 stuks &nbs..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastplankdrager zwart 5 mm
  Zwart gelakte kastplankdrager rond duplo, aan beide kanten is de diameter 5 mm. Deze plankdragers zijn universeel toepasbaar voor alle legplanken die los op deze dragers komen liggen. de boordiameter voor in de zijwand van de kast is 5 mm. Verpakt per 100 of 1000 stuks ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastplankdrager lepelmodel
  Zware kastplankdrager metaal vernikkeld lepelmodel, boordiameter 5 mm, verpakt per 100 en 1000 stuks.   ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Montagebeugel T-model
  Montagebeugel T-model staal vernikkeld, ideaal voor bijvoorbeeld een achterwand van een kast vast te zetten of om een kast te fixeren aan de muur. Deze montagebeugels worden geleverd in dozen van 100 stuks en 500 stuks. De hartafstand van deze montagebeugels is 32mm, gelijk aan de meeste rijboringen..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Hoekverbinder wit met vaste afdekkap
  Kunststof hoekverbinder wit met vaste deksel, afmeting 24x24mm t.b.v. kasten en geringe constructie doeleinden. Bevestigen met schroeven met verzonken kop van 3.5mm dik. De afdekkap druk je in de verbinder en bedekt zo de schroeven. Afname per 100 of 500 stuks. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Hoekverbinder wit
  Kunststof hoekverbinder of kastverbinder wit, 2-gaats met deksel, afmeting 43x29mm t.b.v. kasten en geringe constructie doeleinden. Bevestigen van deze hoek- of kastverbinder met schroeven met verzonken kop van 3.5mm dik. De afdekkap druk je in de kastverbinder en bedekt zo de schroeven. A..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Hoekverbinder bruin
  Kunststof hoekverbinder of kastverbinder bruin, 2-gaats met deksel, afmeting 43x29mm t.b.v. kasten en geringe constructie doeleinden. Bevestigen van deze hoek- of kastverbinder met schroeven met verzonken kop van 3.5mm dik. De afdekkap druk je in de kastverbinder en bedekt zo de schroeven. Afname pe..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Inhang beslag
  Met dit inhang (inhaak) beslag kunt u eenvoudig panelen bevestigen in een kader zoals bijvoorbeeld bij een radiator ombouw. Het inhang beslag is gemaakt van sterk zwart kunststof en in een set zit zowel het haakdeel als het contradeel. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Inhang beslag
  Met dit inhang (inhaak) beslag kunt u eenvoudig panelen bevestigen in een kader zoals bijvoorbeeld bij een radiator ombouw. Het inhang beslag is gemaakt van sterk zwart kunststof en in een set zit zowel het haakdeel als het contradeel. ..

  Log in »
  om prijs te zien