Moka accessoires

Een prachtige en complete lijn accessoires in een warme mokka kleur. Deze Moka accessoires brengen een saai wit interieur tot leven ! Deze Moka lijn is inmiddels (beperkt) voorradig.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Uittrekbaar frame met soft close geleiders
  Uittrekbaar frame met soft-close geleiders ten behoeve van de Moka draadmand en wasmand, het schoenenrek, opbergbakje, broekenhouders en lade met indeling. Dit frame heeft een minimale inbouwdiepte nodig van 480mm. De binnen (breedte)maat is telkens 80mm smaller dan de buitenmaat, dit voor het bepal..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Spacers (uitvulblokken) o.a. t.b.v uittrekbaar frame
  Met deze Moka spacers kan o.a. het uittrekbaar frame worden uitgevuld zodat het uittrekbaar blijft in situaties zoals overlap van schuifdeuren of inliggende draaideuren. Deze spacers hebben een afmeting van  D25xB80xH70 mm, en worden geleverd per set á 2 stuks  . ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Draadmand
  Draadmand Moka ten behoeve van het uittrekbaar en verstelbaar frame. Dit frame heeft een vaste diepte van 455mm, is leverbaar in 3 breedtematen en is éénvoudig in het frame te klemmen. De eventueel overgebleven ruimte kan desgewenst opgevuld worden met een opbergbakje, broekenhouders of een lad..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Schoenenrek
  Schoenenrek Moka ten behoeve van het uittrekbaar en verstelbaar frame. Dit frame heeft een vaste diepte van 455mm, is leverbaar in 3 breedtematen en is éénvoudig in het frame te klemmen. De eventueel overgebleven ruimte kan desgewenst opgevuld worden met een opbergbakje, broekenhouders of een l..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Mand
  Mand Moka ten behoeve van het uittrekbaar en verstelbaar frame. Deze (was) mand heeft een vaste hoogte van 460 mm, een breedte van 355 mm en een diepte van 455mm en is éénvoudig in het frame te klemmen. De eventueel overgebleven ruimte kan desgewenst opgevuld worden met een opbergbakje, br..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Opbergbakje
  Opbergbakje Moka ten behoeve van het uittrekbaar en verstelbaar Moka frame. Dit opbergbakje met een breedte van 99mm, een diepte van 455 mm en een hoogte van 50mm is prima te gebruiken als opvulling van het uittrekbaar frame wanneer er nog wat ruimte naast bijvoorbeeld een schoenenrek of mand o..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Set van 7 broekenhouders
  Set van 7 broekenhouders ten behoeve van het uittrekbaar en verstelbaar Moka frame. Deze broekenhouders met een vaste lengte van 455 mm zijn eenvoudig in het frame te klemmen en kunnen met een tussenruimte van zo'n 5 cm in een frame geplaatst worden of kunnen gebruikt worden ter opvulling van een ru..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Lade met indeling hout
  Lade met indeling hout ten behoeve van het uittrekbaar en verstelbaar Moka frame. Deze lade heeft een vaste diepte van 455mm, is leverbaar in 3 breedtematen en is éénvoudig in het frame te klemmen. De eventueel overgebleven ruimte kan desgewenst opgevuld worden met een opbergbakje, broekenhouders of..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Lade met indeling en deksel
  Lade met indeling en deksel ten behoeve van het uittrekbaar en verstelbaar Moka frame. Deze lade (doos) met een breedte van 270 mm, een hoogte van 86 mm en een diepte van 455 mm, klem je eenvoudig in het frame.Dit model is uitlopend, dus op=op  ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Uittrekbare garderobehanger met softclose
  Uittrekbare garderobehanger uit de Moka serie, voorzien van softclose. Deze garderobehanger heeft een totale hoogte van 160mm en een lengte van 445 mm, en is eenvoudig onder een plank in een kledingkast of garderobe te schroeven.  ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Uittrekbaar dassenrek met softclose
  Uittrekbaar dassenrek uit de Moka serie, voorzien van softclose. Dit dassenrekr heeft een totale breedte van 170mm en een lengte van 445 mm, en is eenvoudig tegen een staander in een kledingkast of garderobe te schroeven.    ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Pantalonrek uittrekbaar
  Pantalonrek uit de Moka serie. Dit uittrekbare pantalonrek bevat 8 posities en is leverbaar in een linkse en rechtse uitvoering. De afmetingen van dit pantalonrek zijn: B 350 mm x H 124 mm x D 498 mm ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Schoenenrek zijwand uittrekbaar
  Schoenenrek uit de Moka serie ten behoeve van zijwand montage. Dit schoenenrek met een hoogte van 750 mm, een diepte van 460 mm en een in een hoek verstelbare breedte van 280 tot 320 mm, is verkrijgbaar in een links en rechts model . ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kledinglift mokka
  Kledinglift uit de Moka serie. Deze kledinglift met een draagvermogen van maximaal 12 kg is leverbaar in 3 verstelbare breedtes. Uitvulblokken zijn optioneel verkrijgbaar.  ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Uittrekbare kastspiegel 100 x 35 cm
  Uittrekbare en daarna 180 graden draaibare garderobespiegel welke ideaal is voor uw kledingkast, garderobe maar vooral voor een inloopkast! Deze degelijke spiegel is eenvoudig te monteren tegen een binnenkant van een kast. De spiegel is uittrekbaar over 2 uiterst soepel lopende kogel-..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Uittrekbare spiegel met softclose
  Uittrekbare spiegel uit de Moka serie. Deze spiegel met een hoogte van 1130 mm, een breedte van 415 mm en aan de onderzijde voorzien van een aantal opbergvakjes, is uittrekbaar en daarna draaibaar.  ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kledingroede rond 28mm
  Kledingroede rond 28mm uit de Moka serie. Deze roede heeft een lengte van 200cm en is eenvoudig op maat te zagen. Optioneel zijn eindsteunen en middensteunen, beide voor onder een plank te schroeven leverbaar.  ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Roedesteun 28mm
  Roedesteun voor de ronde 28mm kledingroede uit de Moka serie. Deze metalen roedesteunen leveren wij per set á 2 stuks inclusief boutjes (35mm lang) voor onder een plank te schroeven.  ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Roede midden drager 28mm
  Roede middensteun voor de ronde 28mm kledingroede uit de Moka serie. Deze metalen middensteun dient als extra ondersteuning om doorbuigen te voorkomen. Wij leveren deze middensteun inclusief boutje (35mm lang) voor onder een plank te schroeven.  .. ..

  Log in »
  om prijs te zien