Garderobe accessoires

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Garderobestang uittrekbaar chroom
  Fraaie zware uittrekbare garderobestang of garderobehouder, verkrijgbaar in 3 verschillende lengtes, voor wanneer u kleding achter elkaar wilt hangen in bijvoorbeeld een ondiepe kast. Deze degelijke metaal verchroomde garderobestang met zilveren kunststof houders en geleider ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Garderobestang uittrekbaar (zwaar model)
  Zware uittrekbare garderobestang of garderobehouder, verkrijgbaar in 4 verschillende afmetingen, voor wanneer u kleding achter elkaar wilt hangen in bijvoorbeeld een ondiepe kast. Deze uiterst degelijke metalen garderobestang schroeft u eenvoudig onder een plank waarna deze aan de voorzijd..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Opmaak spiegel
  Fraaie en handige draaibare opmaakspiegel voor in of tegen een kast. Het compacte ontwerp van deze spiegel in combinatie met het scharnierstuk aan de achterzijde zorgt ervoor dat deze spiegel nauwelijks ruimte inneemt. Draai de spiegel even naar voren in de voor jou geschikte positie en je kunt zien..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Uittrekbare kastspiegel 100 x 35 cm (Nieuw)
  Uittrekbare en daarna 180 graden kantelbare garderobespiegel, welke ideaal is voor een kledingkast, garderobe maar vooral voor een inloopkast! Deze spiegel is eenvoudig te monteren tegen een binnenkant van een kast. Deze spiegel is uittrekbaar over 2 uiterst soepel lopende kogelgelage..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Laarzenhouder
  Laarzenhouder van sterk polyamide met een afmeting van 10 x 13 cm en voorzien van een krachtige veer. Deze laarzenhouder is geschikt voor alle soorten dameslaarzen en herenlaarzen en is eenvoudig te monteren tegen een muur of onder een plank. Na het bevestigen klem je één paar laarzen ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Garderobestang uittrekbaar extra lang
  Extra lange en zware uittrekbare garderobestang of garderobehouder van maar liefst 80cm lang, ideaal wanneer u veel kleding achter elkaar wilt hangen in een diepe kast of nis. Deze uiterst degelijke metalen garderobestang schroeft u eenvoudig onder een plank waarna deze aan de voorzijde uittrekbaar ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Handtassenhouder
  Metalen handtassenrek met 5 stevige haken voor het ophangen van o.a. alle soorten tassen. Deze handtashouder schroeft u eenvoudig in een kast of tegen een wand. De afmeting van dti handige kastaccessoire is 445mm lang x 50mm diep x 52mm hoog, de kleur is zilvergrijs. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastbuis staal verchroomd
  Verchroomde stalen kastbuis, met een wanddikte van 0.8 mm en een diameter van 30x15 mm. Buigt (tot een lengte van ± 90 cm) niet door. Verkrijgbaar in lengtes van 100, 150 en 200 cm. Diverse zijwand en plank bevestiging beugel leverbaar,   ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kledingbeugel
  Draaibare beugel om kleding tijdelijk te parkeren voor of naast de kast. Chroom met 2 kunststof witte opschroefbare bevestigingshouders. Eenvoudige montage. Afmeting D 17cm x H 33cm.     ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastbuis zwart aluminium
  Zwarte aluminium kastbuis met een wanddikte van 1.00 mm en een diameter van 30x14 mm. Buigt (tot een lengte van ± 90 cm) niet door. Verkrijgbaar in lengtes van 100, 120, 150, 200 en 300 cm De lengte van 300 cm is uitsluitend leverbaar per 5 stuks, dit in verband met buigen en hogere v..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastbuis staal dikwandig
  Ovale staal verchroomde kastbuis, zwaar model met een wanddikte van 1.2 mm en een diameter van 30x15 mm. Buigt (tot een lengte van ± 120 cm) niet door. Verkrijgbaar in lengtes van 100, 150, 200 cm. Diverse zijwand en plank bevestiging beugel leverbaar, in zowel zwart zamak als in..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Uittrekbare inbouw garderobehouder
  Uittrekbare inbouw garderobehouder welke te monteren is in de kopse kant van een staander van een kast of meubel. Met deze zeer handige uittrekbare garderobestang "parkeer" je eenvoudig kleding tijdelijk buiten de kast om de garderobe van de dag of avond samen te stellen of om de kleding e..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastbuis aluminium dikwandig
  Aluminium kastbuis, zwaar model met een wanddikte van 1.7 mm en een diameter van 30x15 mm. Buigt (tot een lengte van ± 130 cm) niet door. Verkrijgbaar in lengtes van 100, 150, 200 en 300 cm De lengte van 300cm is uitsluitend leverbaar per 5 stuks, dit in verband met buigen en hogere v..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Uittrekbare garderobehouder
  Uittrekbare garderobehouder welke eenvoudig te bevestigen is aan de binnen (zij)kant van een kast of meubel. Met deze uittrekbare garderobestang "parkeer" je eenvoudig kleding tijdelijk buiten de kast om de garderobe van de dag of avond samen te stellen of om de kleding even..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Garderobehouder loop
  Kantelbare antracietkleurige garderobehouder welke te monteren is aan de binnenkant of zijwand van een kast of meubel. Met deze zeer handige naar binnen en buiten de kast kantelbare garderobehouder "parkeer" je eenvoudig kleding tijdelijk buiten de kast om de garderobe van de dag of avond samen te s..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastbuis zwart aluminium dikwandig
  Zwarte aluminium kastbuis, zwaar model met een lichte struktuur en een wanddikte van 2 mm en een diameter van 30x15 mm. Buigt (tot een lengte van ± 130 cm) niet door. Verkrijgbaar in lengtes van 100, 150, 200 en 300 cm De lengte van 300cm is uitsluitend leverbaar per 5 stuks, dit in v..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Garderobehouder verstelbaar
  Met deze verstelbare garderobehouder hangt u uw dagelijkse garderobe overzichtelijk en kreukvrij buiten de kast om te luchten of om uw complete garderobe samen te stellen. Deze garderobehouder is van een stevige metaal verchroomde uitvoering. De garderobehouder is voorzien van 10 gate..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Schuifhaak t.b.v. kastbuis
  Aluminium jashaak welke eenvoudig over de ovale kastbuis is te schuiven zodat er naast kledinghangers ook jassen, vesten en zelfs handdoeken met een ophanglus aan deze kastbuis gehangen kunnen worden. Deze schuifhaken zijn aan de achterzijde voorzien van een gaatje waardoor u de haken eventueel..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Lange kledinghanger
  Zware metaal verchroomde kledinghanger met lang handvat voor het plaatsen van kleding hoog in de kast. Deze mooie lange kledinghanger heeft een afmeting van 450 x 785 mm (hxb).       ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Telescoop kledingstok
  Telescopische staal verchroomde kledingstok, uittrekbaar van 88 tot 159 cm. Met deze kledingstok kan een kledinghanger op grotere hoogte makkelijk over een roede worden gehangen of worden afgenomen, zonder dat daarbij een opstap of trapje wellicht nodig is. ..

  Log in »
  om prijs te zien