Manden, Frames en Inzetladen

 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Bac Mash manden antraciet
  Deze fraaie antraciet Bac Mesh manden welke leverbaar zijn in 4 afmetingen zijn ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld kleding, ondergoed, sokken, speelgoed  en accessoires. Met de speciale kunststof zijgeleider kunnen deze manden desgewenst uitschuifbaar bevestigd worden in een kast. De spe..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Draadmanden chroom op=op
  Zware uitvoering staal verchroomde draadmanden in verschillende breedtes en dieptes t.b.v. een kastdiepte van 49.5 cm. De maximale draagkracht van deze manden is 45 kg. Met de optioneel te bestellen (kogel) zijgeleiders kunt u deze draadmanden uittrekbaar in een kast maken. Een set zijgele..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Draadmanden frame uittrekbaar.
  Stalen frames (gedeeltelijk) uittrekbaar,  geschikt voor 3 of 5 van bovenstaande staal verchroomde draadmanden te monteren tegen een zijkant (links of rechts)  in een kast. Deze frames heben een minimale kastdoepte nodig van 49.5 cm en zijn 63cm hoog ( 3 manden ) of 115cm ho..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Wasmand chroom
  Verchroomde uitneembare wasmand voor bevestiging aan onderkant scharnierend deurfront of klepdeurtje. Bij deze wasmand wordt een klepschaar bijgeleverd welke het deurfront in een openstaande positie zal houden.Scharnieren voor aan de onderzijde van het deurfront zijn niet in..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Wasmand vast model
  Verchroomde wasmand voor vaste montage achter een klepdeur. Deze deur wordt opgevangen door de meegeleverde klepschaar, de scharnieren voor aan de onderzijde zijn niet inbegrepen. Deze wasmand is verkrijgbaar is drie verschillende afmetingen. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Geleiders voor een uittrekbaar schap (plank)
  Set t.b.v. het maken van een uittrekbaar schap (plank). Deze set geleiders is volledig uittrekbaar, kogelgelagerd én voorzien van softclosing. Deze uittrekbare geleiders zijn geschikt voor een plankdikte van 16 tot 19mm, hebben een draagvermogen van maar liefst 30 kg en zijn in breedte ver..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Beuken inzetladen
  Massief beuken inzetladen 65mm hoog met beuken triplex bodem en een vaste vierkante vakverdeling van ± 90x90mm, uiteraard afhankelijk van de afmeting van de inzetlade. Deze inzetladen worden exact op maat gemaakt en zijn dus geschikt voor nagenoeg elke lade. De levertijd is ± 3 weken. Op a..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Grijze inzetladen met anti-slip inleg
  Grijze MDF ommantelde inzetladen 65mm hoog met een grijze rubber anti-slip inleg en een vaste vierkante vakverdeling van ± 90x90mm, uiteraard afhankelijk van de afmeting van de inzetlade. Deze inzetladen worden exact op maat gemaakt en zijn dus geschikt voor nagenoeg elke lade. De lev..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Anti-slipmat grijs
  Rubber antislip mat voor het beschermen van de bodem van een lade. Deze afwasbare anti-slip mat heeft een afmeting van 48 x 150 cm en is 1.2 mm dik. ..

  Log in »
  om prijs te zien