Pantalon (broeken) houders

 

 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Pantalon (broeken) rek voor 11 stuks
  Uitschuifbaar metaal verchroomd pantalonrek wat eenvoudig te monteren (schroeven) is onder een plank. Dit pantalonrek is volledig uittrekbaar en is voorzien van kogelgelagerde geleiders en gebogen beugels voorzien van rubber ringetjes en rubber einddopje om het afschuiven te voorkomen. Dit fraa..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Pantalon (broeken) rek voor 5 stuks
  Volledig uitschuifbaar broekenrek voor eenvoudige montage onder een plank. Dit metaal verchroomde rek biedt plaats aan 5 broeken die overzichtelijk naast elkaar komen te hangen en heeft een rubber coating om afglijden van de broeken te voorkomen. Dit broekenrek heeft een afmeting van B 20 ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Pantalon (broeken) rek voor 10 stuks
  Volledig uitschuifbaar broekenrek voor eenvoudige montage onder een plank. Dit metaal verchroomde rek biedt plaats aan 10 broeken die overzichtelijk naast elkaar komen te hangen en heeft een rubber coating om afglijden van de broeken te voorkomen.  Dit handige broekenrek heeft een afmeting van ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Pantalon (broeken) rek voor 11 stuks
  Uitschuifbaar metaal verchroomd pantalonrek of broekenrek wat eenvoudig te monteren (schroeven) is onder een plank. Dit pantalonrek is volledig uittrekbaar en is voorzien van kogelgelagerde geleiders en gebogen beugels om het afschuiven te voorkomen. Dit rek is een aanwinst voor elke kledi..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Pantalon (broeken) rek Excellent voor 9 stuks
  Excellent uitttrekbaar metaal verchroomd pantalonrek of broekenrek wat eenvoudig te monteren (schroeven) is onder een plank. Dit prachtige pantalonrek met softclosing is volledig uittrekbaar en is voorzien van kogelgelagerde geleiders en anti-slip beugels om het afschuiven te voorkome..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Pantalon (broeken) rek Excellent voor 18 pantalons
  Excellent uitschuifbaar metaal verchroomd pantalonrek of broekenrek wat eenvoudig te monteren (schroeven) is onder een plank. Dit pantalonrek met softclosing is volledig uittrekbaar en is voorzien van kogelgelagerde geleiders en anti-slip beugels om het afschuiven te voorkomen. Dit prachti..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Pantalon (broeken) rek voor 20 stuks
  Uitschuifbaar metaal verchroomd pantalonrek wat eenvoudig te monteren (schroeven) is onder een plank. Dit pantalonrek is volledig uittrekbaar en is voorzien van kogelgelagerde geleiders en rechte beugels met een verdikking op het uiteinde. Dit broekenrek heeft plaats voor 20 pantalons en heeft een a..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Pantalon (broeken) rek zwaar voor 10 stuks
  Een pantalonrek in een extra zware uitvoering met solide geleiders van staal epoxy en ruimte voor 10 pantalons. Dit pantalonrek / broekenrek is links en rechts tegen een zijwand van een kast te monteren en heeft een afmeting van  B 48cm x H 12cm x D 49.5 cm. Van deze serie i..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Pantalon houder de luxe
  Topmodel inbouw pantalon- en rokhouder, een aanwinst voor uw kledingkast!  Dit mooie en uiterst degelijke pantalonrek / broekenrek is volledig uittrekbaar, kogelgelagerd en heeft een belastbaarheid van 30 kg. De pantalonhoude de luxe is voorzien van softclosing en inlegbakjes en is in bree..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Pantalonrek uittrekbaar (zijwand montage)
  Pantalonhouder ofwel broekenhouder voor eenvoudige montage tegen een staander in een kast. Deze fraaie zilver/chrome pantalonhouder is voorzien van 4 roedes met rubber ringetjes om afschuiven te voorkomen, is inklapbaar en heeft een een inbouwdiepte van 46cm en een breedte van 21cm. Deze uittrekbare..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Pantalonhouder antraciet
  Een uittrekbare pantalonhouder in een antraciet uitvoering met solide geleiders van staal en 10 kunststof houders voor pantalons. Dit pantalonrek / broekenrek is links en rechts tegen een zijwand van een kast te monteren en heeft een afmeting van  B 34 x H 4.4..

  Log in »
  om prijs te zien