Riem/Stropdas & Sjaalhouders

 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Dassenhouder Basic
  Kunststof uittrekbare zilverkleurige (strop)dassenhouder voorzien van 32 haakjes. Deze handige dassenhouder is tevens geschikt voor o.a. sjaaltjes en is eenvoudig te monteren tegen een zijwand van een kast. Afmeting van deze voordelige stropdassenhouder: 450mm diep x 78mm breed   ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Dassenhouder Zilver
  Degelijke uitschuifbare kunststof/aluminium (strop)dassenhouder maar ook geschikt voor sjaaltjes, centuren enz.. Kleur grijs/aluminium met 30 ophanghaakjes. Eenvoudig links of rechts tegen een zijwand te monteren met bijgeleverde schroeven.Optioneel leverbaar zijn de afstandhouders van 20m..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Servetto Dashouder zwart/aluminium
  Stevige uitschuifbare kunststof (strop)dassenhouder maar ook geschikt voor sjaaltjes. Kleur: zwart/aluminium met 32 ophanghaakjes. Eenvoudig te monteren met bijgeleverde schroeven rechtstreeks tegen een zijwand of met de optioneel verkrijgbare planksteun voor bevestiging onder een legplank of m..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Servetto Dassenhouder transparant/aluminium
  Stevige uitschuifbaar kunststof (strop)dassenhouder maar ook geschikt voor sjaaltjes e.d. Deze dassenhouder is voorzien van 32 ophanghaakjes, heeft de kleur transparant/ aluminium en is eenvoudig te bevestigen met bijgeleverde schroeven rechtstreeks tegen een linker of rechter  zijwand van..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Riemenhouder Silverline
  Degelijke uitschuifbare kunststof/aluminium riemenhouder maar ook geschikt voor tassen e.d.. Kleur grijs/aluminium met 7 dubbele ophanghaken. Eenvoudig links of rechts tegen een zijwand te monteren met bijgeleverde schroeven.Optioneel leverbaar zijn de sets afstandhouders van 10mm dik welk..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Servetto Riemhouder zwart/aluminium
  Stevige uitschuifbare kunststof riemenhouder met 8 haakjes,  in de kleur zwart/aluminium. Deze riemenhouder van het merk Servetto is eenvoudig te monteren met de bijgeleverde schroeven tegen de zijwand van een kast of met de optionele planksteun onder tegen een legplank of met de afstandst..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Servetto riemenhouder transparant/aluminium
  Stevige uitschuifbare kunststof riemenhouder met 8 haakjes, in de kleur transparant/aluminium. Deze riemenhouder van het merk Servetto is eenvoudig te monteren met de bijgeleverde schroeven tegen de linker- of rechter zijwand van een kast . De afmeting ven deze mooie riemenh..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Stropdashouder inklapbaar
  Dassen- en riemhouder voor wandmontage in of tegen een kast of garderobe. Deze (strop)dassen en riemenhouder is inklapbaar en neemt dus weinig ruimte weg. De afmetingen van dit handig te monteren rekje is 80 x 330 x 255 mm (bxhxd)     ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Stropdashouder de luxe
  Solide uittrekbare (strop)dassenhouder met kogelgeleiding in staal-epoxy behuizing. Deze volledig metalen stropdassenhouder in de kleur chroom zilver heeft 16 Haken en is eenvoudig zowel links als rechts tegen een zijwand te monteren. Afmeting 130x 90 x 540 mm (bxhxd).    &..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Dassen en riemenrek met accessoiresbox
  Uittrekbaar antracietkleurig dassen en riemen rek met 10 stevige haken met daarboven een afneembare accessoire box geschikt voor o.a. sjaaltjes, sieraden en accessoires. Dit fraaie en degelijke rek schroef je eenvoudig links of rechts tegen de wand van een kast met de bijgeleverde schroeven die pass..

  Log in »
  om prijs te zien