Schoenen & laarzen

 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Schoenen houder
  Vast model, in breedte verstelbare schoenenhouder, voor montage tegen de achterwand of tussen twee zijwanden van uw kast of in een nis. Deze schoenenhouder is voorzien van staal verchroomde buis welke in breedte verstelbaar (uittrekbaar) is van minimaal 48 tot maximaal 83 cm, of ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Wandrail voor schoenenrekken
  Wandrail van 1125 mm lang waarop u eenvoudig maximaal 6 schoenenrekken type SU480830 kunt monteren. Deze aluminium rail is aan de boven- en onderkant voorzien van een kunststof afdekkap met schroefgat. De breedte van deze wandrail is 32mm, de dikte bedraagt zo'n 15mm, de kleur is in tegenstelli..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Uittrekbaar schoenenrek
  Overzichtelijk opbergen van allerhande schoenen en pantoffels d.m.v. dit schoenenrek voorzien van volledig uittrekbare kogelleiders. Dit metalen schoenrek met een diepte van 450 mm en een hoogte van 150 mm is er in twee in breedte verstelbare uitvoeringen en biedt plaats aan twee..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Uittrekbaar schoenenrek
  Handig en overzichtelijk opbergen van dames- en herenschoenen met dit in breedte verstelbaar en uittrekbaar chroom schoenenrek, verkrijgbaar in 2 breedtematen dus altijd passend in uw kast. De geleiders schroeft u tegen de zijkant van uw kastinterieur en de schoenerekken haakt u daar invoudig i..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Uittrekbaar schoenenrek 56-95 cm Vibo
  Handig en overzichtelijk opbergen van allerhande schoenen en pantoffels d.m.v. dit schoenenrek voorzien van volledig uittrekbare kogelleiders. Dit topmodel metalen schoenrek met een diepte van 457mm en een hoogte van 127mm is in breedte verstelbaar van 564 tot 950 mm en biedt pla..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Schoenenrek antraciet uittrekbaar
  Volledig uittrekbaar schoenenrek compleet met afneembaar opbergvak in de kleur antraciet. De ideale oplossing voor het opbergen van o.a. stiletto's, sneakers en instappers. Stel de verstelbare steunrails af op de maat van jouw schoenen. Het opbergvak is ideaal voor het opbergen van alle schoen verzo..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Uittrekbaar opbergrek met 2 niveau's
  Mooi en zeer degelijk uittrekbaar opberg- of schoenenrek voor in een kast. Dit degelijke uitschuifbare rek met 2 plateau's kunt u eenvoudig bevestigen tegen de zijwand van een kast. Uiteraard heeft dit rekje meerder toepassingen dan alleen voor schoenen zoals handdoeken, washandjes, handschoenen sja..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Uittrekbaar opbergrek met 3 etages
  Uittrekbaar schoenenrek met 3 verchroomde rekjes voor alle type dames- en herenschoenen, maar ook voor handdoeken, washandjes enz. Links en rechts toepasbaar. 3 Stevige rekjes boven elkaar. Tussenruimte tussen rekjes is ± 20cm. Minimale kastdiepte 49,5 cm. Hoogte 60cm. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Uittrekbaar opbergrek met 5 etages
  Uittrekbaar frame met 5 verchroomde rekjes voor alle type dames- en herenschoenen, maar ook voor handdoeken, washandjes enz. Dit rek schroeft u eenvoudig aan de binnenkant van uw kast. Links en rechts toepasbaar. Degelijk frame met kogelgeleiders. 5 Stevige rekjes. Tussenruimte..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Bodemplaatje voor schoenenrek
  Grijs polystyreen bodemplaatje voor het schoenrek SRR390140. Dit bodemplaatje heeft een afmeting van 490x226x1.5 mm en is per stuk verkrijgbaar. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Wandrail voor schoenenrek SRR390140
  Wandrail set (á 2 stuks) verkrijgbaar in een lengte van 625mm en 1000mm voor het ophangen van resp. 5 en 8 stuks schoenenrekken type SRR390140. Deze wandrail schroeft u eenvoudig tegen de binnenkant van een draaideur of tegen een vaste wand. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Opvulblokje kunststof grijs 16mm, set á 2 stuks (L+R)
  Opvulblokje kunststof grijs 16mm, set á 2 stuks (L+R) t.b.v een uittrekbaar schoenenrek type SHC390500 en SHC390520 ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Schoenenhouder verchroomd
  Staal verchroomde schoenenhouders op strip, leverbaar voor 2, 3 en 4 paar schoenen. Deze mooie stevige schoenenhouder schroeft u eenvoudig op een leg- of bodemplank van een kast of u maakt met behulp van een uittrekbare plank en de optionele verkrijgbare greep een compleet uittrekbaar schoenen en/of..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Laarzenhouder verchroomd
  Staal verchroomde laarzenhouder op strip, leverbaar voor 2, 3 en 4 paar dameslaarzen. Deze mooie stevige laarzenhouder schroeft u eenvoudig op een leg- of bodemplank van een kast of u maakt met behulp van een uittrekbare plank en de optionele verkrijgbare greep een compleet uittrekbaar laarzen en/of..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Handgreep voor schoenen en/of laarzen plateau
  Staal verchroomde handvat om te monteren op een uittrekbaar plateau voor schoenen en/of laarzen. deze handvat is 300mm breed x 250mm hoog en is van onderuit te schroeven. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Geleiders voor een uittrekbaar plateau t.b.v. schoenen en/of laarzenhouders
  Set t.b.v. het maken van een uittrekbaar plateau (plank). Deze set geleiders is volledig uittrekbaar, kogelgelagerd én voorzien van softclosing. Deze uittrekbare geleiders zijn geschikt voor een plankdikte van 16 tot 19mm, hebben een draagvermogen van maar liefst 30 kg en zijn in breedte verstelbaar..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Schoenenrek uittrekbaar voor 10 paar
  Uiitrekbaar schoenenrek van draadstaal in de kleur antraciet (in tegenstelling tot de afbeelding), geschikt voor 10 paar dames of heren schoenen. Dit schoenenrek met een afmeting van H1676 x D450 x B150 mm is verkrijgbaar in een rechts uittrekbaar model, zoals op de foto.  Het draagvermoge..

  Log in »
  om prijs te zien