Kast verlichting

 

 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Oplaadbare led batterijlamp met bewegingsmelder
  Ronde oplaadbare batterijlamp of kastlamp voorzien van 28 LED's, een bewegingsmelder, aan/uit schakelaar en een lithium batterij van 850 mAh. Deze handige en energiezuinige zilverkleurige kunststof kastlamp welke bijvoorbeeld ook prima te gebruiken is in een kleine kamer, bergruimte, nis of donkere ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Movelight kastlamp
  Universele kastlamp voorzien van een bewegingssensor en 8 super bright led's in 2 kantelbare spots. Deze kunststof lichtgewicht lamp is prima geschikt voor de minder verlichte ruimtes zoals de meterkast, trap- of voorraadkast en in de caravan of boot. Deze LED kastlamp heeft een afmeting ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Oplaadbare LED batterijlamp met bewegingsmelder
  Oplaadbare batterijlamp of kastlamp voorzien van 9 LED's, een bewegingsmelder, aan/uit schakelaar en een lithium batterij van 850 mAh. Deze handige en energiezuinige zilverkleurige kunststof kastlamp welke bijvoorbeeld ook prima te gebruiken is in een kleine kamer, bergruimte, nis of donkere hoek, h..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Stella design led opbouwarmatuur
  Modern minimalistisch opbouwarmatuur, leverbaar in de kleuren zilver en zwart, voor het op een brede en mooie manier uitlichten van een vrijstaande kast. Dit design armatuur geeft 3 watt (193 lm) warm witte ledverlichting en kan tot 5 lampjes tegelijk aangesloten worden op een stekkertrafo met ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Superlight Emotion RVS
  LED inbouw powerspotlight in hoogwaardige RVS behuizing. Lichtkleur traploos instelbaar van warm wit tot koud wit. Lichtvermogen 2.9 watt. Aansluiten op Emotion trafo met dimmer. Diameter 71mm, hoogte 15mm, boordiameter 58mm. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Nova Emotion in/opbouw
  Nova, vlakke kunststof LED in- en opbouwspot in RVS look. Het lichtvermogen van deze spot is 3 watt, de lichtkleur is traploos instelbaar van warm wit tot koud wit met de optioneel verkrijgbare Emotion trafo met dimmer. De diameter van deze spot is 75mm, de hoogte 12mm en de boordiameter 68mm. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • iiLED Emotion in/opbouw
  iiLED opbouwspot in exclusief design met RVS look. Deze spot heeft een lichtvermogen van 5.50 watt en de lichtkleur is traploos instelbaar van warm wit naar koud licht. Een los inbouwraam is optioneel verkrijgbaar. De buitendiameter van deze LEd spot is 195x108mm, de inbouwdiepte is slechts 12mm, de..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Manila III LED Emotion
  Manila III LED inbouwarmaturen bestaan uit een aluminium profiel met een RVS look,  voorzien van een ledstrip met een vermogen van 15.5 watt per meter. Deze inbouw armaturen zijn verkrijgbaar in lengte van 50cm, 80cm en 100cm en zijn ieder voorzien van 2 meter aansluitsnoer. De lichtk..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Arc aluminium LED
  Kastverlichting aluminium met een vlakke plaat welke te bevestigen (klemmen) is tussen bovenrail en het plafond plafond of deksel van de kast. Deze schuifwandverlichting is verkrijgbaar met met twee LED lampjes van 3 watt, en is leverbaar als 2 en 3 delige complete set met trafo en aanslui..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Derby IILED Emotion
  Derby II LEd aluminium opbouwarmatuur in RVS look. Dit opbouwarmatuur heeft een lichtvermogen van 15 watt per meter en heeft een traploos instelbare lichtkleur van warm wit tot koud wit met de speciale Emotion trafo met dimmer. . Deze LED opbouwarmaturen zijn verkrijgbaar in lengten van 50cm, 80cm e..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Oplaadbare zwarte LED batterijlamp met bewegingsmelder
  Oplaadbare zwarte batterijlamp of kastlamp voorzien van 4 LED's, een bewegingsmelder en aan/uit schakelaar. Deze handige en energiezuinige zwarte kunststof kastlamp welke bijvoorbeeld ook prima te gebruiken is in een kleine kamer, bergruimte, nis of donkere hoek, heeft een afmeting van L10..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Rettangolo LED Emotion
  Rattangolo LED opbouwlamp in RVS look met een lichtvermogen van 3.1 watt. Dit LED armatuur is zowel geschikt voor onder een kast of blad alsmede voor op een kast, en heeft in combinatie met de Emotion trafo met dimmer een traploos instelbare lichtkleur van warm licht tot koud licht. Deze opbouw..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Verlengkabel 180 cm voor Stella opbouwarmatuur
  Verlengkabel voor het verlengen van de aansluitkabel van de Stella opbouwarmaturen. Deze 12V verlengkabel heeft een lengte van 180 cm en is voorzien van mini AMP stekkers. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Arc aluminium zwart LED
  Kastverlichting aluminium zwart gelakt met een vlakke plaat welke te bevestigen (klemmen) is tussen bovenrail en het plafond plafond of deksel van de kast. Deze schuifwandverlichting is verkrijgbaar met met twee LED lampjes van 3 watt, en is leverbaar als 2 en 3 delige complete set met tra..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Dimbare afstandsbediening voor LED verlichting
  Afstandsbediening met 4 zones voor het aan/uit schakelen en dimmen van enkelkleurige led verlichting zoals ledstrips en kastverlichting i.c.m. de dimbare ontvanger MIL101. Met deze afstandsbedieniing kan de verlichting voor één kast worden geschakeld maar ook voor meerdere (zelfs tegelijk) tot maxim..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Ladeverlichting met sensor
  LED ladeverlichting voor het verlichten van de binnenkant van laden. Deze ladeverlichting is voorzien van een sensor en batterijen en schakelt automatisch in wanneer de lade open gaat en dus beweging is waargenomen. Deze ladeverlichting is voorzien van een viertal power LED'S van 0.6 watt met e..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Trafo + Emotion dimmer opbouw
  Trafo van 12 volt en 30 watt met opbouw dimmer,  aansluitsnoer van 2 meter en 6-weg aansluiting met 20cm snoer. Deze trafo is te gebruiken bij alle LED Emotion verlichting met een gezamelijk wattage van niet meer dan 30watt. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Trafo + Emotion dimmer inbouw
  Trafo van 12 volt en 30 watt met inbouw dimmer, aansluitsnoer van 2 meter en 6-weg aansluiting met 20cm snoer. Deze trafo is te gebruiken bij alle LED Emotion verlichting met een gezamelijk wattage van niet meer dan 30watt. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Trafo + afstandsbediening met dimfunctie
  Trafo van 12 volt en 30 watt met afstandsbediening met dimfunctie,  aansluitsnoer van 2 meter en 6-weg aansluiting met 20cm snoer. De afstandbediening heeft een memoryfunctie waarbij de laatste instelling bewaard blijft. Deze trafo is te gebruiken bij alle LED Emotion verlichting met ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • LED pendelspot
  Kastverlichting in de vorm van een aluminium LED pendelspot voor montage (klemmen) tussen de rail en plafond of kastdeksel. 2 x 1 watt power LED met een lens op 60 graden. Grote lichtopbrengst. Leverbaar in een complete set met 2 of 3 armaturen inclusief trafo en aa..

  Log in »
  om prijs te zien