Kast verlichting

 

 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Wilro pendel boog ( Halogeen of LED )
  Kastverlichting RVS met een bevestigingsplaat welke eenvoudig te monteren is op een vrijstaande kast of meubel. Dit armatuur welke verkrijgbaar is met twee halogeen steeklampjes van 20 watt of met twee LED lampjes van 2.4 watt, en is leverbaar als 2 en 3 delige complete set met trafo en 2 ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Bewegingssensor
  Bewegingssensor. Schakelt kastverlichting automatisch aan/uit. Detectiehoek 180 graden. Reikwijdte 8 meter. Instelling van 5 sec t/m 6 min. Vermogen tot 500 watt. Bij geen beweging gaat hij automatisch uit na de ingestelde tijd. Afmeting 30 x 70 x 40 mm (hxbxd) LET OP..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Cilindro pendel boog LED
  Kastverlichting RVS met een bevestigingsplaat welke eenvoudig te monteren is op een vrijstaande kast of meubel. Dit armatuur welke verkrijgbaar is met twee LED lampjes van 2.4 watt, is leverbaar als 2 en 3 delige complete set met trafo en 2 mtr aansluitsnoer voor de lampen aan te sluiten o..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Movelight kastlamp
  Universele kastlamp voorzien van een bewegingssensor en 8 super bright led's in 2 kantelbare spots. Deze kunststof lichtgewicht lamp is prima geschikt voor de minder verlichte ruimtes zoals de meterkast, trap- of voorraadkast en in de caravan of boot. Deze LED kastlamp heeft een afmeting ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Oplaadbare LED batterijlamp met bewegingsmelder
  Oplaadbare batterijlamp of kastlamp voorzien van 9 LED's, een bewegingsmelder, aan/uit schakelaar en een lithium batterij van 850 mAh. Deze handige en energiezuinige zilverkleurige kunststof kastlamp welke bijvoorbeeld ook prima te gebruiken is in een kleine kamer, bergruimte, nis of donkere hoek, h..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Superlight Emotion RVS
  LED inbouw powerspotlight in hoogwaardige RVS behuizing. Lichtkleur traploos instelbaar van warm wit tot koud wit. Lichtvermogen 2.9 watt. Aansluiten op Emotion trafo met dimmer. Diameter 71mm, hoogte 15mm, boordiameter 58mm. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Nova Emotion in/opbouw
  Nova, vlakke kunststof LED in- en opbouwspot in RVS look. Het lichtvermogen van deze spot is 3 watt, de lichtkleur is traploos instelbaar van warm wit tot koud wit met de optioneel verkrijgbare Emotion trafo met dimmer. De diameter van deze spot is 75mm, de hoogte 12mm en de boordiameter 68mm. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • BZS pendel boog
  Kastverlichting met een bevestigingsplaat welke eenvoudig te monteren is op een vrijstaande kast of meubel. Dit armatuur welke wij leveren inclusief een 20 watt halogeenlamp is leverbaar als 2 en 3 delige complete set met trafo en 2 mtr aansluitsnoer om de lampen aan te sluiten op de trafo..

  Log in »
  om prijs te zien

 • iiLED Emotion in/opbouw
  iiLED opbouwspot in exclusief design met RVS look. Deze spot heeft een lichtvermogen van 5.50 watt en de lichtkleur is traploos instelbaar van warm wit naar koud licht. Een los inbouwraam is optioneel verkrijgbaar. De buitendiameter van deze LEd spot is 195x108mm, de inbouwdiepte is slechts 12mm, de..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Led opbouw armatuur met bewegingsmelder
  Led opbouw kast-armatuur met bewegingsmelder, leverbaar in twee afmetingen met warm wit licht en natuurlijk wit licht. Deze uiterst fraaie aluminium armaturen zijn leverbaar in een lengte van 395mm en 595mm en kunnen eventueel met meerdere stuks worden aangesloten op een 12volt Led trafo m..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Manila III LED Emotion
  Manila III LED inbouwarmaturen bestaan uit een aluminium profiel met een RVS look,  voorzien van een ledstrip met een vermogen van 15.5 watt per meter. Deze inbouw armaturen zijn verkrijgbaar in lengte van 50cm, 80cm en 100cm en zijn ieder voorzien van 2 meter aansluitsnoer. De lichtk..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Arc aluminium LED
  Kastverlichting aluminium met een vlakke plaat welke te bevestigen (klemmen) is tussen bovenrail en het plafond plafond of deksel van de kast. Deze schuifwandverlichting is verkrijgbaar met met twee LED lampjes van 3 watt, en is leverbaar als 2 en 3 delige complete set met trafo en aanslui..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Derby IILED Emotion
  Derby II LEd aluminium opbouwarmatuur in RVS look. Dit opbouwarmatuur heeft een lichtvermogen van 15 watt per meter en heeft een traploos instelbare lichtkleur van warm wit tot koud wit met de speciale Emotion trafo met dimmer. . Deze LED opbouwarmaturen zijn verkrijgbaar in lengten van 50cm, 80cm e..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Rettangolo LED Emotion
  Rattangolo LED opbouwlamp in RVS look met een lichtvermogen van 3.1 watt. Dit LED armatuur is zowel geschikt voor onder een kast of blad alsmede voor op een kast, en heeft in combinatie met de Emotion trafo met dimmer een traploos instelbare lichtkleur van warm licht tot koud licht. Deze opbouw..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Arc aluminium zwart LED
  Kastverlichting aluminium zwart gelakt met een vlakke plaat welke te bevestigen (klemmen) is tussen bovenrail en het plafond plafond of deksel van de kast. Deze schuifwandverlichting is verkrijgbaar met met twee LED lampjes van 3 watt, en is leverbaar als 2 en 3 delige complete set met tra..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastlamp met 2 ledspots
  Deze aluminium kleurige kastverlichting voorzien van 2 vaste spots met ieder 1.2 watt aan led's schroeft u eenvoudig op een vrijstaande kast, meubel of houten (schilderij)lijst. De lengte van deze opbouw kastverlichting is 400 mm en de totale hoogte 75 mm. Deze kastamp steekt maximaal..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Koppelbare TL verlichting
  Koppelbare TL verlichting, inclusief lichtbron in de kleur warmwit (830) en voorzien van een vaste aan/uit schakelaar, leverbaar in ± 60cm (14watt) en 120cm (28watt). Deze TL armaturen met een afmeting van ± B 22 x H 42 mm worden geleverd inclusief bevestigingsclips, koppelsnoer en aansluitsnoer van..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Trafo + Emotion dimmer opbouw
  Trafo van 12 volt en 30 watt met opbouw dimmer,  aansluitsnoer van 2 meter en 6-weg aansluiting met 20cm snoer. Deze trafo is te gebruiken bij alle LED Emotion verlichting met een gezamelijk wattage van niet meer dan 30watt. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Trafo + Emotion dimmer inbouw
  Trafo van 12 volt en 30 watt met inbouw dimmer, aansluitsnoer van 2 meter en 6-weg aansluiting met 20cm snoer. Deze trafo is te gebruiken bij alle LED Emotion verlichting met een gezamelijk wattage van niet meer dan 30watt. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Trafo + afstandsbediening met dimfunctie
  Trafo van 12 volt en 30 watt met afstandsbediening met dimfunctie,  aansluitsnoer van 2 meter en 6-weg aansluiting met 20cm snoer. De afstandbediening heeft een memoryfunctie waarbij de laatste instelling bewaard blijft. Deze trafo is te gebruiken bij alle LED Emotion verlichting met ..

  Log in »
  om prijs te zien