LED Emotion

EEN UNIEKE LIJN LED VERLICHTING MET EMOTION TECHNOLOGIE. TRAPLOOS INSTELBARE KLEURTEMPARATUUR VAN WARM WIT TOT KOUD WIT.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Superlight Emotion RVS
  LED inbouw powerspotlight in hoogwaardige RVS behuizing. Lichtkleur traploos instelbaar van warm wit tot koud wit. Lichtvermogen 2.9 watt. Aansluiten op Emotion trafo met dimmer. Diameter 71mm, hoogte 15mm, boordiameter 58mm. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Nova Emotion in/opbouw
  Nova, vlakke kunststof LED in- en opbouwspot in RVS look. Het lichtvermogen van deze spot is 3 watt, de lichtkleur is traploos instelbaar van warm wit tot koud wit met de optioneel verkrijgbare Emotion trafo met dimmer. De diameter van deze spot is 75mm, de hoogte 12mm en de boordiameter 68mm. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • iiLED Emotion in/opbouw
  iiLED opbouwspot in exclusief design met RVS look. Deze spot heeft een lichtvermogen van 5.50 watt en de lichtkleur is traploos instelbaar van warm wit naar koud licht. Een los inbouwraam is optioneel verkrijgbaar. De buitendiameter van deze LEd spot is 195x108mm, de inbouwdiepte is slechts 12mm, de..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Manila III LED Emotion
  Manila III LED inbouwarmaturen bestaan uit een aluminium profiel met een RVS look,  voorzien van een ledstrip met een vermogen van 15.5 watt per meter. Deze inbouw armaturen zijn verkrijgbaar in lengte van 50cm, 80cm en 100cm en zijn ieder voorzien van 2 meter aansluitsnoer. De lichtk..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Derby IILED Emotion
  Derby II LEd aluminium opbouwarmatuur in RVS look. Dit opbouwarmatuur heeft een lichtvermogen van 15 watt per meter en heeft een traploos instelbare lichtkleur van warm wit tot koud wit met de speciale Emotion trafo met dimmer. . Deze LED opbouwarmaturen zijn verkrijgbaar in lengten van 50cm, 80cm e..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Rettangolo LED Emotion
  Rattangolo LED opbouwlamp in RVS look met een lichtvermogen van 3.1 watt. Dit LED armatuur is zowel geschikt voor onder een kast of blad alsmede voor op een kast, en heeft in combinatie met de Emotion trafo met dimmer een traploos instelbare lichtkleur van warm licht tot koud licht. Deze opbouw..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Trafo + Emotion dimmer opbouw
  Trafo van 12 volt en 30 watt met opbouw dimmer,  aansluitsnoer van 2 meter en 6-weg aansluiting met 20cm snoer. Deze trafo is te gebruiken bij alle LED Emotion verlichting met een gezamelijk wattage van niet meer dan 30watt. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Trafo + Emotion dimmer inbouw
  Trafo van 12 volt en 30 watt met inbouw dimmer, aansluitsnoer van 2 meter en 6-weg aansluiting met 20cm snoer. Deze trafo is te gebruiken bij alle LED Emotion verlichting met een gezamelijk wattage van niet meer dan 30watt. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Trafo + afstandsbediening met dimfunctie
  Trafo van 12 volt en 30 watt met afstandsbediening met dimfunctie,  aansluitsnoer van 2 meter en 6-weg aansluiting met 20cm snoer. De afstandbediening heeft een memoryfunctie waarbij de laatste instelling bewaard blijft. Deze trafo is te gebruiken bij alle LED Emotion verlichting met ..

  Log in »
  om prijs te zien