Vrijstaande kast

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Stella design led opbouwarmatuur
  Modern minimalistisch opbouwarmatuur, leverbaar in de kleuren zilver en zwart, voor het op een brede en mooie manier uitlichten van een vrijstaande kast. Dit design armatuur geeft 3 watt (193 lm) warm witte ledverlichting en kan tot 5 lampjes tegelijk aangesloten worden op een stekkertrafo met ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Stekkertrafo / voetschakelaar voor Stella opbouwarmatuur
  Met deze complete aansluitset kun je tot maximaal 5 Stella opbouwarmaturen eenvoudig aansluiten en schakelen met behulp van de voetschakelaar. De totale lenge van trafo tot verdeler is 400 cm  ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Verlengkabel 180 cm voor Stella opbouwarmatuur
  Verlengkabel voor het verlengen van de aansluitkabel van de Stella opbouwarmaturen. Deze 12V verlengkabel heeft een lengte van 180 cm en is voorzien van mini AMP stekkers. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Wilro pendel boogspot
  Kastverlichting RVS met een bevestigingsplaat welke eenvoudig te monteren is op een vrijstaande kast of meubel. Dit armatuur welke verkrijgbaar is met twee halogeen steeklampjes van 20 watt of met twee LED lampjes van 2.4 watt, en is leverbaar als 2 en 3 delige complete set met trafo en 2 ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Cilindro pendel boogspot
  Kastverlichting RVS met een bevestigingsplaat welke eenvoudig te monteren is op een vrijstaande kast of meubel. Dit armatuur welke verkrijgbaar is met twee LED lampjes van 2.4 watt, is leverbaar als 2 en 3 delige complete set met trafo en 2 mtr aansluitsnoer voor de lampen aan te sluiten o..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastlamp met 2 ledspots
  Deze aluminium kleurige kastverlichting voorzien van 2 vaste spots met ieder 1.2 watt aan led's schroeft u eenvoudig op een vrijstaande kast, meubel of houten (schilderij)lijst. De lengte van deze opbouw kastverlichting is 400 mm en de totale hoogte 75 mm. Deze kastamp steekt maximaal..

  Log in »
  om prijs te zien