Vrijstaande kast

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Wilro pendel boog ( Halogeen of LED )
  Kastverlichting RVS met een bevestigingsplaat welke eenvoudig te monteren is op een vrijstaande kast of meubel. Dit armatuur welke verkrijgbaar is met twee halogeen steeklampjes van 20 watt of met twee LED lampjes van 2.4 watt, en is leverbaar als 2 en 3 delige complete set met trafo en 2 ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Cilindro pendel boog LED
  Kastverlichting RVS met een bevestigingsplaat welke eenvoudig te monteren is op een vrijstaande kast of meubel. Dit armatuur welke verkrijgbaar is met twee LED lampjes van 2.4 watt, is leverbaar als 2 en 3 delige complete set met trafo en 2 mtr aansluitsnoer voor de lampen aan te sluiten o..

  Log in »
  om prijs te zien

 • BZS pendel boog
  Kastverlichting met een bevestigingsplaat welke eenvoudig te monteren is op een vrijstaande kast of meubel. Dit armatuur welke wij leveren inclusief een 20 watt halogeenlamp is leverbaar als 2 en 3 delige complete set met trafo en 2 mtr aansluitsnoer om de lampen aan te sluiten op de trafo..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Kastlamp met 2 ledspots
  Deze aluminium kleurige kastverlichting voorzien van 2 vaste spots met ieder 1.2 watt aan led's schroeft u eenvoudig op een vrijstaande kast, meubel of houten (schilderij)lijst. De lengte van deze opbouw kastverlichting is 400 mm en de totale hoogte 75 mm. Deze kastamp steekt maximaal..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Universele led kastspot
  Aluminium kleur led kastverlichting voorzien van spot met 19 led's van in totaal 1.2watt. Deze universele kastspot kan met de dunne stalen bevestigingsplaat zowel op een vrijstaande kast geschroeft worden maar ook tussen de bovenrails (en plafond of deksel) van een schuifdeurkast..

  Log in »
  om prijs te zien