Verlichting kastinterieur

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Oplaadbare led batterijlamp met bewegingsmelder
  Ronde oplaadbare batterijlamp of kastlamp voorzien van 28 LED's, een bewegingsmelder, aan/uit schakelaar en een lithium batterij van 850 mAh. Deze handige en energiezuinige zilverkleurige kunststof kastlamp welke bijvoorbeeld ook prima te gebruiken is in een kleine kamer, bergruimte, nis of donkere ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Oplaadbare LED batterijlamp met bewegingsmelder
  Oplaadbare batterijlamp of kastlamp voorzien van 9 LED's, een bewegingsmelder, aan/uit schakelaar en een lithium batterij van 850 mAh. Deze handige en energiezuinige zilverkleurige kunststof kastlamp welke bijvoorbeeld ook prima te gebruiken is in een kleine kamer, bergruimte, nis of donkere hoek, h..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Oplaadbare zwarte LED batterijlamp met bewegingsmelder
  Oplaadbare zwarte batterijlamp of kastlamp voorzien van 4 LED's, een bewegingsmelder en aan/uit schakelaar. Deze handige en energiezuinige zwarte kunststof kastlamp welke bijvoorbeeld ook prima te gebruiken is in een kleine kamer, bergruimte, nis of donkere hoek, heeft een afmeting van L10..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Ladeverlichting met sensor
  LED ladeverlichting voor het verlichten van de binnenkant van laden. Deze ladeverlichting is voorzien van een sensor en batterijen en schakelt automatisch in wanneer de lade open gaat en dus beweging is waargenomen. Deze ladeverlichting is voorzien van een viertal power LED'S van 0.6 watt met e..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Led opbouw armatuur met bewegingsmelder
  Led opbouw kast-armatuur met bewegingsmelder, leverbaar in twee afmetingen met warm wit licht en natuurlijk wit licht. Deze uiterst fraaie aluminium armaturen zijn leverbaar in een lengte van 395mm en 595mm en kunnen eventueel met meerdere stuks worden aangesloten op een 12volt Led trafo m..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Led trafo's met verdeelblok
  Trafo's, o.a. bedoeld voor onze ledstrips type LSNW500 en LSWW500 en de Orion kast ledspot. Deze 12 volt trafo's zijn leverbaar in diverse wattage en compleet met 2 meter aansluitkabel met aangegoten eurostekker en een verdeelblok waarop maximaal 6 ledstrips of ledspots met AMP stekke..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Led verlengkabel
  Ledstrip verlengkabel van 200cm, voorzien van AMP stekker en contrastekker. Deze verlengkabel is te gebruiken tussen een Led aansluitkabel en de verdeelblok van een trafo. .. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Led verlichte roede met sensor (oplaadbaar)
  Inkortbare zilverkleurige led verlichte roede met bewegings sensor in een oplaadbare batterij uitvoering, dus geen kabels en trafo's weg te werken. De batterij is uitneembaar en eenvoudig op te laden met een oplaadsnoertje met micro USB type B aansluiting zoals van een Samsung telefoon.De ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • LED verlichte roede in zilverkleur of zwart (trafo)
  Zware ovale aluminiumkastbuis in zilverkleur of zwart voorzien van warm witte LED verlichting (3000K) met bewegingssensor. Voor het met behulp van de meegeleverde ophangbeugels overzichtelijk ophangen van uw kleding in een kledingkast of inloopkast, maar ook als garderobestang voor uw jassen i.p.v. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Koppelbare TL verlichting op=op
  Koppelbare TL verlichting, inclusief lichtbron in de kleur warmwit (830) en voorzien van een vaste aan/uit schakelaar, leverbaar in ± 60cm (14watt) en 120cm (28watt). Deze TL armaturen met een afmeting van ± B 22 x H 42 mm worden geleverd inclusief bevestigingsclips, koppelsnoer en aansluitsnoer van..

  Log in »
  om prijs te zien