Verlichting kastinterieur

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Oplaadbare LED batterijlamp met bewegingsmelder
  Oplaadbare batterijlamp of kastlamp voorzien van 9 LED's, een bewegingsmelder, aan/uit schakelaar en een lithium batterij van 850 mAh. Deze handige en energiezuinige zilverkleurige kunststof kastlamp welke bijvoorbeeld ook prima te gebruiken is in een kleine kamer, bergruimte, nis of donkere hoek, h..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Led opbouw armatuur met bewegingsmelder
  Led opbouw kast-armatuur met bewegingsmelder, leverbaar in twee afmetingen met warm wit licht en natuurlijk wit licht. Deze uiterst fraaie aluminium armaturen zijn leverbaar in een lengte van 395mm en 595mm en kunnen eventueel met meerdere stuks worden aangesloten op een 12volt Led trafo m..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Led trafo's met verdeelblok
  Trafo's, o.a. bedoeld voor onze ledstrips type LSNW500 en LSWW500 en de Orion kast ledspot. Deze 12 volt trafo's zijn leverbaar in diverse wattage en compleet met 2 meter aansluitkabel met aangegoten eurostekker en een verdeelblok waarop maximaal 6 ledstrips of ledspots met AMP stekke..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Led verlengkabel
  Ledstrip verlengkabel van 200cm, voorzien van AMP stekker en contrastekker. Deze verlengkabel is te gebruiken tussen een Led aansluitkabel en de verdeelblok van een trafo. .. ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Led verlichte roede met sensor (batterij-uitvoering)
  Inkortbare led verlichte roede met bewegings sensor in een batterij uitvoering, dus geen kabels en trafo's weg te werken. Deze ledroede is leverbaar in 4 verschillende lengtes, met de bewegins-sensor (en batterijhouder) links of recht geplaatst, en is inkortbaar met maximaal 15cm tot de aangege..

  Log in »
  om prijs te zien

 • LED verlichte roede met sensor 100cm (trafo)
  Zware ovale aluminiumkastbuis ofwel kastroede voorzien van warm witte LED verlichting met bewegingssensor. Voor het met behulp van de meegeleverde ophangbeugels overzichtelijk ophangen van uw kleding in een kledingkast of inloopkast, maar ook als garderobestang voor uw jassen i.p.v. een kapstok in u..

  Log in »
  om prijs te zien