Schuifwandkast tot plafond

 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Arc aluminium LED
  Kastverlichting aluminium met een vlakke plaat welke te bevestigen (klemmen) is tussen bovenrail en het plafond plafond of deksel van de kast. Deze schuifwandverlichting is verkrijgbaar met met twee LED lampjes van 3 watt, en is leverbaar als 2 en 3 delige complete set met trafo en aanslui..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Arc aluminium zwart LED
  Kastverlichting aluminium zwart gelakt met een vlakke plaat welke te bevestigen (klemmen) is tussen bovenrail en het plafond plafond of deksel van de kast. Deze schuifwandverlichting is verkrijgbaar met met twee LED lampjes van 3 watt, en is leverbaar als 2 en 3 delige complete set met tra..

  Log in »
  om prijs te zien

 • LED pendelspot
  Kastverlichting in de vorm van een aluminium LED pendelspot voor montage (klemmen) tussen de rail en plafond of kastdeksel. 2 x 1 watt power LED met een lens op 60 graden. Grote lichtopbrengst. Leverbaar in een complete set met 2 of 3 armaturen inclusief trafo en aa..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Wilro pendel kort
  LED Kastverlichting RVS met een vlakke plaat welke te bevestigen (klemmen) is tussen bovenrail en het plafond plafond of deksel van de kast. Deze schuifwandverlichting is verkrijgbaar met twee LED lampjes van 2.4 watt, en is leverbaar als 2 en 3 delige complete set met trafo..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Cilindro pendel kort
  Kastverlichting RVS met een vlakke plaat welke te bevestigen (klemmen) is tussen bovenrail en het plafond plafond of deksel van de kast. Deze schuifwandverlichting is verkrijgbaar met twee LED lampjes van 2.4 watt, en is leverbaar als 2 en 3 delige complete set met trafo en aansl..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Wilro pendel lang
  Kastverlichting RVS met een vlakke plaat welke te bevestigen (klemmen) is tussen bovenrail en het plafond plafond of deksel van de kast. Deze schuifwandverlichting is verkrijgbaar met twee halogeen steeklampjes van 20 watt of met twee LED lampjes van 2.4 watt, en is leverbaar als 2 en 3 de..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Cilindro pendel lang
  Kastverlichting RVS met een vlakke plaat welke te bevestigen (klemmen) is tussen bovenrail en het plafond plafond of deksel van de kast. Deze schuifwandverlichting welke verkrijgbaar is met twee LED lampjes van 2.4 watt, en is leverbaar als 2 en 3 delige complete set met trafo en aansluits..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Mirlo pendel kort
  Kastverlichting RVS voorzien van een vaste kunststof kap en een vlakke plaat welke te bevestigen (klemmen) is tussen bovenrail en het plafond plafond of deksel van de kast. Dit armatuur welke verkrijgbaar is met een halogeen steeklampje van 20 watt of met een LED lamp van 2.5 watt, en geeft lic..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Galactica pendel, complete set á 2 of 3 stuks OP=OP
  Kastverlichting als RVS pendelspot. Montage (klemmen) tussen bovenrail en plafond of kastdeksel. Lamp: Halogeen 20 watt (inclusief). Complete set inclusief dimbare trafo en aansluitsnoer. Afmeting D 280 x H 200 mm Beperkte voorraad OP=OP   ..

  Log in »
  om prijs te zien