Zenders

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Afstandsbediening (zender) AYCT-102
  De AYCT-102 afstandsbediening heeft in totaal 16 kanalen, verdeeld over 4 posities. Ook heeft de afstandsbediening een groepsfunctie, waarmee meerdere ontvangers tegelijk aan/uit geschakeld kunnen worden (ook dimmers). Afhankelijk van het type ontvanger, kunt u deze afstandsbediening ook gebruiken v..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Afstandsbediening (zender) met muurbevestiging AYCT-202 NIEUW
  Afstandsbediening aan de muur voor draadloze bediening van een of meerdere lampen/apparaten. Kenmerken: - Bedien tot 4 lampen/apparaten afzonderlijk of als groep - Bedien meerdere kanalen met het groepskanaal - Gemakkelijk dimmen met de dimknoppen - Magnetische muurbevestiging om de afstandsbe..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Sleutelhanger afstandsbediening AKCT-510 op=op
  Deze 1-kanaals afstandsbediening is ideaal voor aan uw sleutelbos. Met de AKCT-510 sleutelhanger afstandsbediening kunt u met één druk op de knop meerdere KlikAanKlikUit ontvangers tegelijk bedienen. Zo kunt u bij thuiskomst de tuinverlichting en de verlichting in de hal aan schakelen en de rolluike..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Draadloze wandschakelaar AWST-8800
  De AWST-8800 draadloze enkelvoudige schakelaar kunt u overal in huis plaatsen, zonder gedoe met draden of hoge spanning. De zender werkt namelijk op batterijen. Met het meegeleverde bevestigingsmateriaal plaatst u deze draadloze enkelpolige schakelaar vervolgens op een gewenste positie. Mocht u een ..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Draadloze wandschakelaar dubbel AWST-8802
  De AWST-8802 draadloze dubbele schakelaar kunt u overal in huis plaatsen, zonder gedoe met draden of hoge spanning. De zender werkt namelijk op batterijen. Met het meegeleverde bevestigingsmateriaal plaatst u deze draadloze dubbelvoudige schakelaar vervolgens op een gewenste positie. Mocht u een rui..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Draadloze bewegingsmelder- binnen AWST-6000
  De AWST-6000 draadloze bewegingsmelder kunt u overal in huis monteren, zonder gedoe met installatiedraden. De zender werkt namelijk op batterijen. Met het meegeleverde bevestigingsmateriaal plaatst u deze draadloze bewegingsmelder vervolgens op een gewenste positie binnenshuis. Zodra er beweging waa..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Draadloze deur/raam sensor (magneetschakelaar) AMST-606
  De AMST-606 ofwel het draadloos magneetcontact kunt u op iedere deurpost of raamkozijn monteren, zonder gedoe met installatiedraden. De zender werkt namelijk op batterijen. Zodra de deur of het raam geopend wordt, stuurt de zender een aan signaal naar 1 of meerdere KlikAanKlikUit ontvangers naar keu..

  Log in »
  om prijs te zien

 • Knoopcel batterij 3V
  Knoopcel batterij CR2032 Lithium 3V, geschikt voor o.a. KlikaanKlikuit zenders ontvangers ..

  Log in »
  om prijs te zien